[Pec pod Śnieżką] Puchar Czech
[Pec pod Śnieżką] Puchar Czech
Witam wszystkich :) W przyszyly weekend u naszych południowych sąsiadów w Pecu organizowane sa zawody z cyklu pucharu Czech. Jest jak wiadomo podział na kategorie.. Tylko mam jedno pytanie do tych bardziej oświeconych jak to jest z kategoriami odpowiadającymi naszym polskim czyli hobby hardtail i hobby full ? czy potrzebna jest licencja zeby w nich wystartować ?
Tutaj macie przetlumaczony tekst regulaminu calego cyklu pucharu czech jezeli komus to pomoze w odpowiedzi na pytanie :)
http://translate.google.com/translate?h ... =firefox-a
pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)
Tutaj macie przetlumaczony tekst regulaminu calego cyklu pucharu czech jezeli komus to pomoze w odpowiedzi na pytanie :)
http://translate.google.com/translate?h ... =firefox-a
pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)
colli Użyj opcji szukaj czasami.
Jest mój post na temat peca pod snieżką.
Licencja była by ci potrzebna jedynie przy startowaniu w odpowiedniku elity tak możesz startować w ich odpowiedniku naszego Hobby.
p.s Ja też się tam wybieram z kumplami i z tego co wyczytałem wpisowe kosztuje 250koron a wyciag 10 wjazdów 500koron, 5 wjazdów 320koron. Troche drogo z wyciągiem ale damy rade
Jest mój post na temat peca pod snieżką.
Licencja była by ci potrzebna jedynie przy startowaniu w odpowiedniku elity tak możesz startować w ich odpowiedniku naszego Hobby.
p.s Ja też się tam wybieram z kumplami i z tego co wyczytałem wpisowe kosztuje 250koron a wyciag 10 wjazdów 500koron, 5 wjazdów 320koron. Troche drogo z wyciągiem ale damy rade

tank220
-
- Kontakt:
Tak, wyciąg na Pcu kosztuje 290Koron od 9-16 bez limitu wjazdów. Byłem tam wczoraj, promocja jest dla zjazdowców. Minus że wyciąg leci raz na godzinę. Jak się ma dobry czas na trasie to można zdążyć dwa razy wjechać na górę podczas jednego kursu wyciągu
- ale pewnie podczas zawodów to inaczej ustawią wyciąg......

-
- Kontakt:
Przed chwilką kontaktowałem się z organizatorem i jest wymagana licencja nie ma kategorii bez licencji , a oto wiadomość od niego:
I´m sorry, but in the ČR is for discipline DH licnese required, because the rider is insured. And that´s import_ant. Without a license is start not possible.
I´m sorry, but in the ČR is for discipline DH licnese required, because the rider is insured. And that´s import_ant. Without a license is start not possible.
BopLight AminoStar Team ŚwidnicA
**** bombki strzelił choinki nie będzieziutek dh fr pisze:Przed chwilką kontaktowałem się z organizatorem i jest wymagana licencja nie ma kategorii bez licencji , a oto wiadomość od niego: