Dirt Jumper III - 150mm
Dirt Jumper III - 150mm
Slyszalem ze dirt jumpera III mozna ustawic zeby mial skok 150 mm. czy to prawda i ewentualnie jak mozna to zrobic???
GG: 2462727 Pozdro:)
1793147 <- to jego numer starczy sprawdzic...
a dj2 (wlasnie - 2) 150 mm to jest ten ze speca big hita compa. teoretycznie inne mozna przerabiac (tak pisze w necie : 110/130/150) ale tylko na stronach to widzialem...
a jak jest z lagami, w tym ze speca one sa tak samo dlugie, czy dluzsze niz w zwyklych? o sztywnosc chodzi, czy jak sie 110 wysunie na 150 to nie straci takowej??
a dj2 (wlasnie - 2) 150 mm to jest ten ze speca big hita compa. teoretycznie inne mozna przerabiac (tak pisze w necie : 110/130/150) ale tylko na stronach to widzialem...
a jak jest z lagami, w tym ze speca one sa tak samo dlugie, czy dluzsze niz w zwyklych? o sztywnosc chodzi, czy jak sie 110 wysunie na 150 to nie straci takowej??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
co do przedluzania skoku na 150 to bym sie bal , troche duzo
nie bez przyczyny marzocchi zmniejszylo skok w nowych dj na 100 mm
widac wiekszy skork nie nadaje sie do dj, jak chcesz wiekszy skok to teraz jest 66 ale to juz duza kasa, oraz calkiem inna technika wykonania amorka, przynajmniej z tego co mi wiadomo
nie bez przyczyny marzocchi zmniejszylo skok w nowych dj na 100 mm
widac wiekszy skork nie nadaje sie do dj, jak chcesz wiekszy skok to teraz jest 66 ale to juz duza kasa, oraz calkiem inna technika wykonania amorka, przynajmniej z tego co mi wiadomo
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)