Film - samokrytyka.
Film - samokrytyka.
Przeglądając zdjęcia na pinkbiku trafiłem na link to tego filmu -> http://www.privat.katedral.se/~nv03angr ... 2004HQ.wmv
Film jest według mnie naprawdę super. Mam nadzieję, że da on do myślenia wszykim tym, którzy poza marudzeniem jacy to oni są wspaniali nic innego nie robia. Ludzie na rowery i jazda, bo drugiej ligi nie ma! A w filmie jeżdżą młode chłopaki, będący całkowitymi amatorami. Nawet rowerki, mimo iż nie biedne, to mega wypaśne nie są.
Film jest według mnie naprawdę super. Mam nadzieję, że da on do myślenia wszykim tym, którzy poza marudzeniem jacy to oni są wspaniali nic innego nie robia. Ludzie na rowery i jazda, bo drugiej ligi nie ma! A w filmie jeżdżą młode chłopaki, będący całkowitymi amatorami. Nawet rowerki, mimo iż nie biedne, to mega wypaśne nie są.
http://www.pajacyk.no-ip.pl
nio dla mnie film bajera i wedlug mnie przerosl krankedy ktore b lubilem mimo iz to zupelnie inne klimaty :]naprawde ogladajac go mile sie zaskoczylem wykonanie i cala reszta sa super.musze teraz owaznie sie zastanowic nad tym jak jezdze i jakie mam do tego podejscie czekam tylko az mi sie szlaban skonczy(za picie :/)i zmykam na bika trenowac najintensywniej jak potrafie.film w skali na 10 dostaje 9 tylko muza zeby byla inna ;)
PS>Woszczu cosik tak leciutko poczulem ze ta druga czesc tekstu ktoru napisales jest skierowana miedzy innymi do mnie ale spoko i ty i film teraz daliscie mi duzo do myslenia ;)
poooozdro :]
PS>Woszczu cosik tak leciutko poczulem ze ta druga czesc tekstu ktoru napisales jest skierowana miedzy innymi do mnie ale spoko i ty i film teraz daliscie mi duzo do myslenia ;)
poooozdro :]
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
Dla mnie bardzo fajny i zgadzam sie z opinia freeride'a, ale muza calkiem pasuje- taki luzny klimat. Tylko gdzie w polsce mozna zbydowac taki fajny NS... Z takimi dropami- mniam. Jesli chodzi o samokrytyke, to wydaje mi sie, ze wiele osob nie wie o tym, ze jesli cos jest niewarte ogladania, to zostanie skrytykowane. Jak ktos nie jezdzi dobrze to sie tego nie pokazuje.
-
- Kontakt:
Filmik zajebisty, kolesie niewiele starsi odemnie (mam 14 lat). Widocznie można się czegoś nauczyć jak tylko się chce i się dużo ćwiczy. Niedługo czas na włąsny filmik, tylko jest jedna różnica między nami a nimi. Oni mają gdzie jeździć a u nas przynajmniej u mnie jeżeli chodzi o dh to najblizsza trasa jest 70km stąd więc nieciekawie. Jak będa ręce do pracy to może u nas się coś wykmini :)
gg:3558924
-
- Kontakt:
freeride jestem z tobą też miłem doś nie dawno ostrą akcje alkoholową a sankce z tego powdou mam do dzisaj (np: sie pytają gdzie ide,z kim ,kiedy zamierzam wrucić itd ,badzo... denerwujące) aha jest to opisane w topicu "ja sie zabije " trzymaj sie!!!1
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!