Śrubki do obejm gripów ODI
Śrubki do obejm gripów ODI
Witajcie
Czy mozecie mi pomoc w znalezieniu srubek do obejm gripow ODI ? Ewentualnie jak by mi ktos mogl powiedziec jaki jest tam rozmiar tej srubki?
Pozdrawiam
Czy mozecie mi pomoc w znalezieniu srubek do obejm gripow ODI ? Ewentualnie jak by mi ktos mogl powiedziec jaki jest tam rozmiar tej srubki?
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
0gór załamujesz mnie <sciana> piszesz i nabijasz posty po nic , zamiast pomyśleć trochę i przegwintować od razu na m4 > BEZ SENS 90% nie pomyśli w domu (wiem to jest trudne) 5 % odpowiada na te tematy bo im się nudzi a 5 % w tym ja czytajac posty na dh złomie sie załamuje i zastanawiam się gdzie ludzie mają MÓZG...czasami warto pomyśleć , myślenie jest fajne !
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jpd... człowieku to logincze przeciez jest.... wkrec na hama wtedy śruba Ci wyrobi gwint w obejmie albo leć i szukaj tokarza z gwintownikiem wewnetrznym m4.... I nie posraj sie czasem z racji tego ze masz nowe boskie gripy i aić sosna bo mam śrubki z innym gwintem... tak to jest jak sie kupuje lanserskie części a nie pomyśli sie wcześniej. W pl nie dostaniesz śruby na m3,5 zapomnij...
-
- Kontakt:
Re: Śrubki do obejm gripów ODI
chyba trochę pany przeginacie z tymi odpowiedziami! wrzućcie luz bo dostaniecie wrzodów i to nie tylko na żołądku , " tak to jest jak się kupuje lanserskie części" - ale wieś... Już widzę jak ktoś kupuje gripy za 100zł powiedzmy i bierze się z wielką chęcią za wkręcanie w nie innej śruby na pałę. Ogarnijcie się trochę widzę że chyba bardzo wam robi różnicę to kto was prosi o pomoc w jakimś temacie, po jednych jedziecie a drugim w dupę włazicie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wydaje mi się że mierzyłem kiedyś śrubki z gripów darta i pasowały (choć pewności nie mam)
Ale wydawać 30zł na beznadziejne gripy z beznadziejnymi śrubkami trochę bezsens. Taniej wyjdzie gwintownik i kilka dobrych śrubek 10,9 albo nawet 12,9 nie do zniszczenia
Ale wydawać 30zł na beznadziejne gripy z beznadziejnymi śrubkami trochę bezsens. Taniej wyjdzie gwintownik i kilka dobrych śrubek 10,9 albo nawet 12,9 nie do zniszczenia

co w nich lanserskiego? DObre gripy, lepiej kupić takie niż 3 komplety ww dartów które wytrzymają razem połowę tegoDBKdziobak pisze:tak to jest jak sie kupuje lanserskie części a nie pomyśli sie wcześniej
z tego co widze sam jestes cfaniaczek, mam srubki m4 i sa za duze wiec skoncz panie srac żarem...wielkiezuo pisze:Jak mi cwaniaczek wyskakuje, że napewno M4 nie spasuje to nerwy mi puszczają
co do lanserskich gripow to poprzednie mialem 2 sezonu ( dartmoory ledwo wytrzymuja pol sezonu ) wiec nie wiem co maja w sobie takiego lansujacego...
nie wazne..
zamknijcie temat, przepraszam ze chcialem o co kolwiek zapytac... na 2 raz zamkne sie w szafie i wyjde dopiero jak mi przejdzie ochota na pisanie postow... pozdrawiam
-
- Kontakt:
Re: Śrubki do obejm gripów ODI
ogór dobrze że przeprosiłeś;D
-
- Kontakt: