[Amortyzator] Marzocchi 888/66 do 07r -SERWIS - USZCZELKI
[Amortyzator] Marzocchi 888/66 do 07r -SERWIS - USZCZELKI
witam, potrzebuje wymiar uszczelki do 888/66 do roku 2007r, chodzi mi oczywiscie o uszczelke olejowa
Do shivera idą takie same, mi ostatnio poszła jedna olejówka to zmieniłem na ariete.
Są 2 wersje ARI.022 (35-47-10/10.5 - cena ~20zł) oraz ARI.040 (35-47-10, mają podobno lepszą mieszankę gumy XNBR oraz dodatkowo w zestawie smar redukujący tarcie - cena 40zł)
Ja wybrałem droższe bo i tak tańszych akurat nie było:)
Wyglądem nie byłem w stanie ich odróżnić od oryginałów, spodziewam się że wymieniłem je na długi czas. Kolega ma te tańsze w 66 i też jest zadowolony.
Myślę że jak ktoś ma sprawne kurzówki to jest można uderzyć w zamiennik i zaoszczędzić ponad połowę kasy (ale nie ten za 3zł, to jest jednak sporo gorsza klasa, chyba ze komuś nie przeszkadza wymieniać jej częściej.
Są 2 wersje ARI.022 (35-47-10/10.5 - cena ~20zł) oraz ARI.040 (35-47-10, mają podobno lepszą mieszankę gumy XNBR oraz dodatkowo w zestawie smar redukujący tarcie - cena 40zł)
Ja wybrałem droższe bo i tak tańszych akurat nie było:)
Wyglądem nie byłem w stanie ich odróżnić od oryginałów, spodziewam się że wymieniłem je na długi czas. Kolega ma te tańsze w 66 i też jest zadowolony.
Myślę że jak ktoś ma sprawne kurzówki to jest można uderzyć w zamiennik i zaoszczędzić ponad połowę kasy (ale nie ten za 3zł, to jest jednak sporo gorsza klasa, chyba ze komuś nie przeszkadza wymieniać jej częściej.
btw kiedys znalazlem ciekawy poradnik do serwisu marza wlasnie do 07r, pamietam tylko jak przez mgle wyglad strony (czarne tlo, zielony tekst serwis byl ze zdjeciami) ale mam problem nie moge tego odnalesc, moglby ktos zapodac jakiegos linka czy cos? niby wszystko ogarniam ale moze bd tam porady ktore moga sie okazac pomocne w momencie gdyby podczas serwisu ktory planuje poszlo wyszedl jakis babol, dodam ze strona w jezyku polskim
-
- Kontakt: