Rowerek wygląda tak:

Mów prawdę, a oni niech nie kupują następnym razem rowerów bez papierów, tym samym wspierają złodziejów, jest popyt = są kradzieże.w3rus pisze:Teraz tylko nie wiem jak zrobić z policja bo była zgłoszona kradzież a Ci kolesie którzy go kupili nie mają czystego konta i nie chcą być posądzeni o passerstwo a nikt nie zna dobrze tego złodzieja.
Ja do swojego roweru też nie mam papierów i wielu userów na tym forum też takowych nie posiada i nie jest to powód, żeby nie kupować takiego roweru i osądzać go od razu, że jest kradziony.Sert93 pisze: a oni niech nie kupują następnym razem rowerów bez papierów
Nie gadaj głupot, dobrze wiesz o co mi chodzi. A jeśli nie to zastanów się trochę. Jak się kupuje rower za 100zł, bez papierów, nie wiadomo gdzie, nie wiadomo od kogo, albo wiadomo, widzie się szemrany ryj, to trzeba tępić tych ludzi którzy biorą sprzęt od takich "dobroczyńców" i samych złodziejaszków. Jak będą ludzie którzy będą kupować taki sprzęt, to i będą kradzieże...Blady214 pisze:Ja do swojego roweru też nie mam papierów i wielu userów na tym forum też takowych nie posiada i nie jest to powód, żeby nie kupować takiego roweru i osądzać go od razu, że jest kradziony.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości