Przerzutka Sora
Przerzutka Sora
Przerzutka jest przeznaczona do szosówek ale dlaczego ludzie wsadzają ją do rowerów przeznaczonych do ostrego zjazdu po lesie i skakania po hopkach? Wydaje mi się, że nie jest tak wytrzymała jak przerzutki z przeznaczeniem do Dirtu/DH/FR. Może nie mam racji ale pytam z ciekawości
i z góry dzięki za odpowiedź.

-
- Kontakt:
Re: Przerzutka Sora
tania, w miare dobra i na krótkim wózku
Sora jest zaj***bista do zjazdu ( jak za tą cenę). a poza tym chyba tylko saint i kiedyś hone jest stricte do DH/FR 

-
- Kontakt:
No właśnie na SRAMach pisze nawet, że są do ostrej jazdy.
Ja osobiście mam tylko x5 ale też ładnie śmiga.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie. raczej nie przechodź z x5 na sore. sora to dobra przeżutka za małą kase ale jednak x5 jest lebsza. większa precyzja i sztywniejsza. jak złamiesz to kup sore. ja po 2 miesiącach złamałem slx a sora trzymała sie pół roku ale niestety poległa. teraz znów kupiłem sore śmigam jakieś 3 miechy na niej i sie trzyma. sora ogarnia 

-
- Kontakt:
no to nie wiem jak Ty chlopie jezdzisz.. fakt x3 i x5 to syf.. ja mialem x9 przez 2 lata i nic a kupilem uzywana.. teraz jezdze na x0 i jest rewelacja, niewazne czy jest sucho, mokro, jade szybko czy wolno ona zmienia biegi idealnie bez najmniejszych problemowBanan725135650 pisze:Jeździłem na X.3, czterech egzemplarzach X.5 i X.7 - każda polegała. Obecnie katuję kolejną X.5. Myślałem nad zmianą na Sorę właśnie... Warto?