Opona na tył.Rady
Opona na tył.Rady
cześć!
Za jakiś czas będę wymieniać oponke z tyłu bo parcieje i bieżnika też mam mało.Oponka to high roller 2.50 2ply ST 42a
Zastanawiam się teraz na co ją wymienić.czy kupić taką samą czy coś z michelin,schwalbe bądź innej firmy.
doradźcie.
pozdro.
Za jakiś czas będę wymieniać oponke z tyłu bo parcieje i bieżnika też mam mało.Oponka to high roller 2.50 2ply ST 42a
Zastanawiam się teraz na co ją wymienić.czy kupić taką samą czy coś z michelin,schwalbe bądź innej firmy.
doradźcie.
pozdro.
Re: Opona na tył.Rady
Na przodzie mam miniona dhF:)
3c high roller na tył myśle ze nie potrzebny,za szybko sie zdziera.
3c high roller na tył myśle ze nie potrzebny,za szybko sie zdziera.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A jak myślicie? high roller na tył używany 42a 2ply czy big betty 2.40 na góry.Betty tez ma wzmacnianą ścianke
-
- Kontakt:
panaracer rampage w wersji COMPE SC
albo
minion dh
60a maxpro 2ply ///// 42a ST 2ply
albo
minion dh
60a maxpro 2ply ///// 42a ST 2ply
Ja śmigam na tej gorszej, twarda mieszanka dość, ale całkiem fajne trzyma, tania opona. Jak zjeździłem już jedną, teraz dojeżdżam drugą, raz złapałem kapcia... co prawda nie jeżdżę na niskim ciśnieniu, ale na warszawskie śmiganie starcza w zupełności.MichaelBiker pisze:no wlasnie ja mowie o tych lepszych czyli Stick-E, te szmaciane to wiem ze padaka