CO SĄDZICIE O 888rc3 2009????
CO SĄDZICIE O 888rc3 2009????
tak jak w temacie przymierzam sie do kupna tego widła i ciekawi mnie na co warto zwrucić uwage kupując go ,ponieważ 2000 za amorek to dlamnie troszkę dużo, tym bardziej ,że zbieram już na jakąs ramke full(typu demo,glory). dziękuję i pozdrawiam WEXE
-
- Kontakt:
Re: CO SĄDZICIE O 888rc3 2009????
właśnie też mi się wydawało ,że foxy robią w tajwanie,ale mniejsza o to . muszę mieć nowy wideł ,a nie jakąś używkę,a na wadzę narazie mi jeszcze nie zależy jestem tak jakby dopiero poczatkujacy dopiero 2 latka sie w to bawie:) pozdrawiam bikerów!!!
czyli rc3 to dobre rozwiązanie ?? bo na kolegach z gregorio bym aż tak nie polegał ,wkońcu oni na tym zarabiają , to co maja napisać ze ten amortyzator jest ch****y?? ;d
http://allegro.pl/marzocchi-888-rc3-200 ... 86293.html
Jeśli chodzi Ci o te, to bym brał.
Szkoda, że sam nie mam kasy bo 2000 za nówkę z gwarancją to jak dla mnie świetna cena
Jeśli chodzi Ci o te, to bym brał.
Szkoda, że sam nie mam kasy bo 2000 za nówkę z gwarancją to jak dla mnie świetna cena

http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
tak miki to chodzi dokładnie o ten amorek ::)) ciesze sie że się rozumiemy tylko jak dozbieram jeszcze parę zł to go odrazu zamawiam:);p
wexe, śmiało możesz brać.
Problemy były z rocznikiem 2008, ale na gwarancji problemy usuwali.
2009 jest w porządku, znam kilka osób które intensywnie na nim jeżdża i wszystko jest ok.
Też mam ten rocznik, chodzi pięknie - jednak RC3 jest o niebo bardziej zaawansowanym tłumikiem niż stare RC czy nawet RC2X.
Sam fakt produkcji w takim czy innym kraju o jakości nie mówi, to tylko powtarzane do znudzenia opinie obiegowe ludzi którzy nie mieli z tymi amorami styczności.
Pozdrawiam
Problemy były z rocznikiem 2008, ale na gwarancji problemy usuwali.
2009 jest w porządku, znam kilka osób które intensywnie na nim jeżdża i wszystko jest ok.
Też mam ten rocznik, chodzi pięknie - jednak RC3 jest o niebo bardziej zaawansowanym tłumikiem niż stare RC czy nawet RC2X.
Sam fakt produkcji w takim czy innym kraju o jakości nie mówi, to tylko powtarzane do znudzenia opinie obiegowe ludzi którzy nie mieli z tymi amorami styczności.
Pozdrawiam
HCC Components - z dumą wyprodukowane w Polsce
www.hcc-components.pl
www.hcc-components.pl
Miałem 66 rc2x, teraz mam właśnie takie ósemki jak chcesz kupić i zdecydowanie polecam 888, miękką sprężynę wsadzasz gdy jesteś dość lekki i na prawdę praca jest bardzo fajna
Mnogość regulacji bardzo pomaga.

http://www.pinkbike.com/photo/6390082/ Wiosenne wygibasy.
Ja uważam że za te pieniądze spokojnie kupisz nowego boxxera rc z tego roku i będzie lepiej pracował niż 888 mam porównanie bo miałem 888 rc3 2009 boxxera 2010 i obecnie boxxera 2011 rc, który z tych trzech najlepiej działa. fakt że wymaga więcej dbałości niż 888 ale za to daje wzorową pracę.
No ride... No Life...
witam ponownie.
amorek zachwilke bedzie zamocowany, tylko mam pytanie moglby mi ktos wytlumaczyc wszystkie regulacje?? a dokladniej co one zmieniaja?
amorek zachwilke bedzie zamocowany, tylko mam pytanie moglby mi ktos wytlumaczyc wszystkie regulacje?? a dokladniej co one zmieniaja?
dzieki:D a mozesz mi dokladnie opisac co to jest progresja? bo inne pojecia znam :P
Miałem ten amorek i po pewnym czasie (około 2 mieś) zrobiły się luzy na ślizgach a niby ich nie było.
Poza tym amor jest strasznie ciężki ponad 3,8kg
więc trzeba mieć sporo siły żeby sobie jeździć na manualu
kolejny minus to regulacja czerwona on tłumienia nie jest jeszcze poprawiona co sprawia że trzeba uważać przy serwisie żeby nie przesadzić z siłą jak się montuje to pokrętło bo można uszkodzić końcówkę tłumika i trzeba będzie ją przerabiać
Poza tym amor jest strasznie ciężki ponad 3,8kg
więc trzeba mieć sporo siły żeby sobie jeździć na manualu

kolejny minus to regulacja czerwona on tłumienia nie jest jeszcze poprawiona co sprawia że trzeba uważać przy serwisie żeby nie przesadzić z siłą jak się montuje to pokrętło bo można uszkodzić końcówkę tłumika i trzeba będzie ją przerabiać
No ride... No Life...