Tylko ze Lifeline pekaly juz w wersji alu, ciekawe jak bedzie teraz wiec co do znajomosci nikt normalny nie zaplaci "sugerowanej" ceny za ta rame na ta chwile - moze kiedys to sie zmieni, i jestem pewien ze gdybys mial zaplacic za to duze pieniadze wybral bys cos innego.piotrex pisze: frango napisał(a):" przód jest węglowy, a tył alu, jak w V10c"
albo moim lifelinie :P
offtop z tematu o karbonowym sessionie
offtop z tematu o karbonowym sessionie
SegatiV Tutaj chodzi o to ze jestesmy manipulowani zeby wydac kolejna kase, aczkolwiek nie warto bo nie widac tu specjalnych innowacji procz niejako "ryzykownego" nazwijmy to materialu (historie z GT etc)
-
- Kontakt:
Karbonowy Session Gwina!
Tekst że LL pękały jest sporym naduzyciem więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.BikerJG pisze:Tylko ze Lifeline pekaly juz w wersji alu, ciekawe jak bedzie teraz
W jednej z pierwszych ram która była modelem testowym poszedł prototypowy wahacz ale prototypy są po to żeby je katować prawda? W obecnej wersji nie ma nic wspólnego z tamtym.
Powiedz to klientom którzy kupili.BikerJG pisze:co do znajomosci nikt normalny nie zaplaci "sugerowanej" ceny za ta rame
Zresztą zawsze jest tak że jak coś jest Polskie to jest złe ( za drogie, za brzydkie itp) a za granicą jakoś doceniają produkt.
Piszesz nie mając pojęcia ani o tym ile Piotrex zapłacił ani o tym w czym mógł wybierać. Więc po co pisać?BikerJG pisze:estem pewien ze gdybys mial zaplacic za to duze pieniadze wybral bys cos innego
Najdłuższy offtop jaki popełniłem. Sorry.
Karbonowy Session Gwina!
no to slucham miszczu,ile tego peklo?pekl jeden wahacz w pierwszym egzemplarzu,od prawie 3lat ludzie na tym jezdza,niektorzy sie scigaja w dh i nic nikomu nie peklo.BikerJG pisze:Tylko ze Lifeline pekaly
a co do ceny-tak jak napisal jasiek_krk-skad wiesz ile za to zaplacilem?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Ja wiem o wiecej niz jednej peknietej aczkolwiek racja ze byly to jedne z pierwszych wyprodukowanych. Co do wprowadzania ludzi w blad chyba kazdy ma swoje zdanie i przekonania.jasiek_krk pisze:Tekst że LL pękały jest sporym naduzyciem więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
No bo sprzedaja ludzia po kosztach zeby to troszke rozpowszechnic - bardzo dobrze! a tak btw ja Ci powiem ze nie spotkalem sie jeszcze z osoba ktora zaplacila za to chocby 70% cenySegatiV pisze:To żeś dowalił, porównywać prototyp do - w sumie - całkowicie innej konstrukcji - teraz mają wahacz cnc.
A ze sprzedażą zdziwił byś się

Nie wiem ale jestem pewien ze nie tyle ile "kosztuje".piotrex pisze:a co do ceny-tak jak napisal jasiek_krk-skad wiesz ile za to zaplacilem?
Moze zakonczmy offtop, mamy poprostu inne zdanie.
-
- Kontakt:
KZOL Klub Zażartych Obrońców Lifeline 
ja do samej ramy nic nie mam ale martwia mnie dwie rzeczy:
1 mega wysoka cena (3k euro za weglowa wersje i to chyba bez dampera) gdzie duzo taniej masz wszystkie inne topowe ramy dh
2 to ze wzdecydowana wiekszosc tych ram nie jest sprzedawana w cenach z www (patrz pkt 1...) przynajmniej tak jest z wlascicielami ktorych znam
btw sprawdzalem ich www - co to jest lifeline nano dh ? to jakas short travel wersja ?

ja do samej ramy nic nie mam ale martwia mnie dwie rzeczy:
1 mega wysoka cena (3k euro za weglowa wersje i to chyba bez dampera) gdzie duzo taniej masz wszystkie inne topowe ramy dh
2 to ze wzdecydowana wiekszosc tych ram nie jest sprzedawana w cenach z www (patrz pkt 1...) przynajmniej tak jest z wlascicielami ktorych znam
btw sprawdzalem ich www - co to jest lifeline nano dh ? to jakas short travel wersja ?
damper 222mm zamiast 241 + inne krzywki = 170mm skoku.Korean_Boy pisze: co to jest lifeline nano dh
twierdzisz,ze pekla wiecej ram niz jedna-podziel sie zatem z nami informacja czyja rama pekla i gdzie,w przeciwnym razie oznaczac to bedzie ze piszesz glupoty ktore oczerniaja firme.BikerJG pisze:"Peklo tyle ile peklo"
Moze nie zostalem do tego upowazniony, poza tym pisalem zebys pisal na PW. Bronisz swojej ramy ktora kupiles za psie pieniadze i tyle. Malo tego wymagasz odemnie abym rozpowszechnial pewne informacje samemu ukrywajac szczegoly zakupu.piotrex pisze:twierdzisz,ze pekla wiecej ram niz jedna-podziel sie zatem z nami informacja czyja rama pekla i gdzie,w przeciwnym razie oznaczac to bedzie ze piszesz glupoty ktore oczerniaja firme.
Lifeline to dla mnie firma jak Zumbi, Emes etc, nie sa to zle ramy aczkolwiek ja zadnej z nich nie kupie, zbyt ciezko pracuje zeby ryzykowac taka kasa. ( o Emesie nic nie wiem, nie mam na ich temat zadnego zdania, mam nadzieje ze beda to dobre czesci i ramy )
Powiem Ci Piotrex ze gdybys spojzal na to obiektywnie wiedzial bys dlaczego wybrales LIFELINE - ccc (cena czyni cuda

BTW dziwi mnie cena Lifeline ktora odbiega nawet od znanych i sprawdzonych marek ( V10c, Evil Carbon, Devinci Carbon).
Czytajac te wszystkie wypowiedzi smiac mi sie chce jak przypominam sobie zwolennikow Zumbi - a raczej tych ktorzy dostali u nich odpowiedni rabat na poczatku - oh ah jakie to oni super ramy robia

skoro nie zostales upowazniony,to bylo trzeba nie pisac.a skoro juz powiedziales (napisales) a to powiedz (napisz) b.Bo poki co rzucasz bezpodstawnymi oskarzeniami,czyli po prostu pomawiasz kogos.Skoro studiujesz prawo to powinienes wiedziec co to znaczy.BikerJG pisze:Moze nie zostalem do tego upowazniony,
jw -powiedziales a,powiedz b.a nie graj w stylu poslow pewnej partii-wiem,ale nie powiem.BikerJG pisze:wymagasz odemnie abym rozpowszechnial pewne informacje
tajemnica handlowa-ring a bell?zreszta-moja kasa to nie Twoj problem.BikerJG pisze:ukrywajac szczegoly zakupu.
powiem Ci,ze ja obiektywnie wiem dlaczego wybralem lifeline'a a nie chocby m9 ktore moglem miec za pieniadze ktore wydalem na LL.BikerJG pisze: Powiem Ci Piotrex ze gdybys spojzal na to obiektywnie wiedzial bys
BikerJG byłem dzisiaj u SSC (centrum pl Treka) conieco w rękach miałem i powiem, że póki nie przeprojektują tej ramy to będzie gówniana. Włókno nic nie da i po prostu chcą drzeć kasę (tutaj się zgadzamy). Z drugiej strony to biznes, więc nie można mieć pretensji. Ktoś jest durnym lanserem - kupuje. Ktoś siedział na ramie, jeździł, wie że mu pasuje i jest profesjonalistą (lub chociaż ogarnięty) i dokonał świadomego wyboru - kupuje. Ja nie kupie, nie podoba mi się i hói.
Co do Lifeline: dajcie mi ją w łapy to coś powiem. Kasy na nią nie wydam z kilku powodów (oprócz tego że nie mam tyle na ramę), chociaż ładna wizualnie.
I won mi od karbonowych GT, są śliczne, cacy, mocne i w ogóle picuś-glancuś. A samo włókno dobrze splecione, sklejone i użyte jest zajebiste.
Przepraszam ze nie podoba mi sie Twoj Lifelinepiotrex pisze:czyli po prostu pomawiasz kogos

Nie powiem bo do tego zostalem zobligowany - nie rozumiesz tak banalnych spraw?piotrex pisze:jw -powiedziales a,powiedz b.a nie graj w stylu poslow pewnej partii-wiem,ale nie powiem.
Wiem, ja tylko spytalem. Skoro nie chcesz napisac wiadomo jakie sa tego przyczyny.piotrex pisze:zreszta-moja kasa to nie Twoj problem.
toz to zakrawa o glupote, na LL wydales 10500zl? Chyba ze tak wielki i wszechmogacy handlarz mogl miec m9 za marne grosze (penwie zaraz padnie takie stwierdzenie haha)piotrex pisze:powiem Ci,ze ja obiektywnie wiem dlaczego wybralem lifeline'a a nie chocby m9 ktore moglem miec za pieniadze ktore wydalem na LL.