PRACA, Giant Europe, Holandia

MeMeK
Kontakt:

PRACA, Giant Europe, Holandia

Post autor: MeMeK »

Witam, poproszono mnie o pomoc w znalezieniu chętnych do pracy w fabryce rowerów Giant w Lelystad (Holandia).
Oczywiście rekrutacją nie zajmuję się osobiście, lecz agencja pośrednicząca Tempo-Team Inhouse Services Lelystad.
Poszukiwane są osoby do pracy w magazynie i na liniach montażowych.
Wymagana podstawowa znajomość angielskiego, holenderskiego lub niemieckiego.
Termin rozpoczęcia pracy 15.08.br
Osoby zainteresowane, proszę o przesłanie maila na priv.
Odeślę dane kontaktowe do opiekuna z Tempo-Team, z którym należy się skontaktować osobiście (mail lub tel).Przygotujcie CV w języku angielskim lub holenderskim.
Osobiście pracuję od ponad roku w Giant, więc mogę odpowiedzieć na temat własnych doświadczeń. Mogę również popytać wśród znajomych o miejsca do zamieszkania.
Pozdrawiam
Przemek
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Stałe czy terminowo?
MeMeK
Kontakt:

Praca jest dla agencji więc terminowo. produkcja ma byc spora,więc potrzebne są nowe osoby. Ci, którzy się sprawdzą w pracy dostają również kontrakty bezpośrednio z Gianta. Obecnie większość Polaków,aby znaleźć swoją czasami pierwszą pracę w Holandii, korzysta właśnie z takich agencji. Mogę powiedzieć, że w Tempo-Team są solidni i tygodniówka wpływa do wtorku na konto. Płaca uzależniona od wieku (przepisy holenderskie).
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Gdyby to było na całe wakacje (niestety uczeń oczywiście pełnoletni) to bym chętnie pojechał, a tak lipa :/ No chyba, że da radę na cały sierpień.
MeMeK
Kontakt:

Vin_OSW Niestety, w okresie wakacyjnym fabryka ma przeważnie przestój. W tym roku i tak,jest dość krótki. Dopiero od połowy sierpnia fabryka rusza ze zwiększoną produkcją, więc poszukiwani są nowi pracownicy.
ODPOWIEDZ