Dętka Foosa
Dętka Foosa
Cześć! Wczoraj będąc na trasie, przy postoju poszedłem się wysikać i moim oczom w krzakach ukazała się dętka foosa :P Jedynie wiem że tamtędy biegła trasa Skandii... jeśli nikt się nie zgłosi to pewnie ją sobie zachomikuje, tylko pytanie jak się z nią obyć ? Bo kurcze widzę że była zalana mleczkiem i resztki znajdują się w środku, i tu nasuwa się pytanie czy da rade je usunąć ? Dziurka w dętce jest jak od szpilki także da się ją bezproblemowo naprawić. Tak jak wyczytałem na necie da rade to zrobić zapalniczką ? Proszę o ewentualną pomoc.
Re: Dętka Foosa
Vin_OSW ale dętka nie jest cała wypełniona mleczkiem tylko resztki pozostały w środku, wątpię że wyleje się to wentylem. Ale spróbuje. Dzięki za pomoc 

Re: Dętka Foosa
Tylko mam teraz problem, bo kurcze nie da się wykręcić wentla bo to presta
A druga sprawa to potraktowałem dziurę lekko ogniem i się nie zlepiło. Widzę że trzeba kupić te łatki ale nie wiem czy to ma sens, ale możliwe że kupie taką dętkę tyle że nową to zaopatrzę się w łatki i tą naprawie.

-
- Kontakt: