tlyne koło do 350
tlyne koło do 350
jak w temacie musze sobie złożyć tylne koło
jak narazie myśle nad
piasta: NS Coster
szprychy ??
i obręcz ja zastanawiam sie na mammuthem ,dm 24 ,suprą mt
poraćcie co tu wybrać ? ? a mozę jakieś propozycje
jak narazie myśle nad
piasta: NS Coster
szprychy ??
i obręcz ja zastanawiam sie na mammuthem ,dm 24 ,suprą mt
poraćcie co tu wybrać ? ? a mozę jakieś propozycje
Nie sadze abys sie wyrobil w 350zl...
Piasta: 190zl
Szprychy po 1.80zl (takie porzadne)+zaplatanie to okolo 105zl
Obrecz: (mammoth to 119zl)
Jagbys byl zainteresowany, to mam na sprzedarz kola, przednie i tylne (tylne na SunRims Mammoth, szprychach czarnych po 2.00zl, piasta QuanDo na maszynowkach GG: 7168070
Piasta: 190zl
Szprychy po 1.80zl (takie porzadne)+zaplatanie to okolo 105zl
Obrecz: (mammoth to 119zl)
Jagbys byl zainteresowany, to mam na sprzedarz kola, przednie i tylne (tylne na SunRims Mammoth, szprychach czarnych po 2.00zl, piasta QuanDo na maszynowkach GG: 7168070
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
[quote="LoneWolf"]Szprychy DT Swiss COMP to chyba 4.50zl za sztuke?[/quote]
4,5? Przecież alpina 3 były po nieco ponad 2 nawet dajmy na to 2,5 i to juz było naprawde kloce. Ja ma koło na DT stainlessach tych najtańszych i daje rade pod moja ciezka dupa. Trwałość koła to sposob jego zaplecenia i reka fachmana :) Ja w tej chwili mam koło elastyczne ( czyli szprych nie naciągniete bardzo mocno) i jest gut.
4,5? Przecież alpina 3 były po nieco ponad 2 nawet dajmy na to 2,5 i to juz było naprawde kloce. Ja ma koło na DT stainlessach tych najtańszych i daje rade pod moja ciezka dupa. Trwałość koła to sposob jego zaplecenia i reka fachmana :) Ja w tej chwili mam koło elastyczne ( czyli szprych nie naciągniete bardzo mocno) i jest gut.
Enduro Rider. http://tinyurl.com/5alos
-
- Kontakt:
wlasciwie to wszystkie tutaj wymienione obrecze są godne polecenia, jesli jednak chcesz pancernego kloca to wez DX 32 naprawde pancerna obrecz, wiem bo sam mam a sprzedalem juz tego dosyc duzo i nikt nawet slowa nie mowi ze pogieta:)
piast nsx to dobry wybór:)
ja rozwniez mam duzo kol do wyboru, pisz na gg
aha co do rowerku mojego poprzednika to rzeczywiscie bomba, ale to nie powod zeby sie nabijac, wkoncu nie kazdego musi byc stac na rower za kilka patykow, zle mysle to mnie poprawcie
i nei kupuj vuelty!!!!!11
piast nsx to dobry wybór:)
ja rozwniez mam duzo kol do wyboru, pisz na gg
aha co do rowerku mojego poprzednika to rzeczywiscie bomba, ale to nie powod zeby sie nabijac, wkoncu nie kazdego musi byc stac na rower za kilka patykow, zle mysle to mnie poprawcie
i nei kupuj vuelty!!!!!11
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)