streetlegal

nicolai
Kontakt:

streetlegal

Post autor: nicolai »

witam
czy jest mozliwosc zamontowania do tej ramki normalnego supportu na isis czy trzeba bmxowy montowac??

dzięki za wszystkie informacje
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

jest adapter
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

z tego co sie dowiedzialem masz mozliwosc wsadzenia "reduktorow" do suportu mtb

poszukaj mojego topicao tym. na mkbike'u sa dabomba za 100 zeta. ponoc krabol moze taniej zalatwic. i moze dzikus wyrobi. ale zawsze to jest powyzej 50 zeta.

http://www.mkbike.com.pl/index.php?id=o ... bmx&o=3341

prosze, nawet znalazlem ;) podobno dziala
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
nicolai
Kontakt:

a czy to jest dobre , czy sie nie rozsypie ma ktos to moze??
nicolai
Kontakt:

up
bicer
Kontakt:

ja u siebie w le toyu mam adapter taki i dziala
happy_cycling
Kontakt:

Post autor: happy_cycling »

nie rozumiem tych pytań.. przecież po to jest ta mufa, zeby zapodać X-owe korby, nie? ludzie sie jarają, za jest na dużą mufe, a potem montują reduktor. bez sensu.
bicer
Kontakt:

a jak sie nie ma pieniedzy na korbe bmx ? albo jak sie chce miec 3 zebatki z przodu ? albo jak sie chce miec rokring opierajacy sie na korbie a nie na zebatce?

pomysl zanim napiszesz
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

no ja np. z powodu braku kasy na korbe byłem zmuszony po kupnie ramy na przejsciówke...dzieki temu ze ją kupiłem( niby kupiłem bo jeszcze jej nie mam ale podobno ma byc jutro) bede mógł jezdzic i spokojnie zbierac na korbe bmxowo...
PanTheNol
Kontakt:

Post autor: PanTheNol »

>> Bicer: "a jak sie nie ma pieniedzy na korbe bmx ? albo jak sie chce miec 3 zebatki z przodu ? albo jak sie chce miec rokring opierajacy sie na korbie a nie na zebatce?"

bmx korba salt/prowheel kosztuje 199zł z suportem. 3 czesciówki z rurek na kulkach z suportem są juz po 120zł czasem.
pokaż mi przejściówkę mtb-bmx (mkbike-90zł), u slusarza tez troche wyjdzie. korba mtb też kosztuje. taniej niż 100zł nie kupisz. Suport też. a słabe to jest. Wiecej niż tania 3pcs na kulkach, a jak ta skrecona jest to sie trzyma, bo kulki bedą troche wieksze niz w korbie mtb ze środkiem na kwadrat za 30zł raczej, nie? Chcesz miec 3 zebatki z przodu- kup sobie pajaka bmx, albo dorób. Korb mtb też maja pająka tylko zwykle zintegrowanego. Dorób sobie rockring bmx do którego będziesz przykrecał zębatkę. albo i trzy jak masz takie wymagania. a le toy od grindów sie nie pocieniuje?
spray...
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

co do przejsciowki to rzeczywiscie mam takie i to taniej niz w pewnym sklepie internetowy, ;P

a co do rozwazania dorba do BMX czy do MTB to jest juz sprawa kazdego bikera z osobna, to tak jak z ramką, kazdy chce cos innego, ja bym chyba jednak wolal korbe do MTB, ale oto tylko moje zdanie ;)

pozdro
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
<=Psycho=>
Kontakt:

Post autor: <=Psycho=> »

Ja mam właśnie taką konfigurację (support isis FSA Platinium DH i korba El Toro Dual i jak narzie wszystko bardzo dobrze działa (używam tego zestwau od około 1,5 miesiąca)
"The rulez are made to be broken"
EDI
Kontakt:

Post autor: EDI »

ej a z tego co sie orientuje to truvativ wypuscił suport isis pod mufe bmx kiedyś!!
a tak pozatym to naprawde nie ma co ładowac korby mtb jak ma suie juz mufe bmx bo to jest bezsensu korby bmx istniejom juz od dawna i nic nie musi w nich być ulepszane a tymczasem isis wymaga dalszego rozwoju a bo to np. luzy sie robiom np bo na łozyska jest za mało miejsca

za 200 zł plus zebatka ok 90 można miec juz wpełni wypasionom korbe bmx
a taka korba na isis to najmniej 200 i do tego trzeba jeszcze zajebisty pakiet suportu bo inaczej luzy szybko sie zrobiom czyli 150 zł
Czyli wychodzi za korbe mtb 350 zł a za korbe bmx ktura jest dużo wytrzymalsza ledwie 300 zł
:P
Lucid
Kontakt:

ale jak ktos ma dobra korbe juz i pakiet ze starego roweru to łatwoi wywnioskowac co taniej wyjdzie...
Lucid
Kontakt:

kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa

zamówiłem ta przejsciówke i z wysyłka i opłatami w banku mnie wyniosło 90 zł i jeszcze czekam na nia ponad tydzien i sie nie moge doczekac a tu

kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa

patrze w gtrowery a tam przejsciówka 59 z wysyłka fuck nie dosc ze 30 w plecy miał bym na cos do bika albo na melanz to bym, jezdził juz dawno a nie czekał na ta pierdolona przesyłke....
Lucid
Kontakt:

kurwa - k.u.r.w.a jak by ktos nie wiedział

-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

chyba ze ktos kupi korbe bmx pod suport mtb na przyklad truvativ luftarm to wtedy lepiej kupic przejsciuwke niz nowa korbe
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
kobraxo
Kontakt:

Post autor: kobraxo »

Ja mam taki adapter bmx>mtb za 60zl jakby ktos chcial malo uzywany w bardzo dobrym stanie!!

kobraxo@poczta.onet.pl

Pzdr
http://tiny.pl/mpqb <<night session!
kobraxo
Kontakt:

Post autor: kobraxo »

nikt nie chce?? :P
http://tiny.pl/mpqb <<night session!
ODPOWIEDZ