Pościg w Jaworznie
Pościg w Jaworznie
Wczoraj wieczorkiem jade sobie elegancko z moim kumplem przez rynek naszeg miasta, jak zawsze oboje zjechalismy manualem z pewnej fajnej pochyłej ulicy i po tym jedziemy sobie po chodniczku elegancko przez rynek gdy nagle przed nami zajechały nam drogę pały i coś dymią przez okno, no to my 180 i *****, a tu kolesie sygnał i za nami pod prąd walą !!! ja mówie "o kurwa jak w hollywodzkiej prodkukcji" ! wszystkie auta na ulicy staneły, ludzie sie gapią a tu dwóch bajkerów spierdala przed policją pod prąd ^^. Rozdzielilismy sie i sru ja pojechałem do parku a kumpel to dalej niewiem gdzie był. Co to ma być !! nawet sobie nie można pojeździć na rowerze bo nas na sygnale gonią !! nie było by tego gdyby urzędnicy zamiast pchać jak najwiecej we własną ,kieszeń wybudowały głupi skatepark i tam wszyscy mogli by sie wyszaleć, a tak wszystko siedzi na centrum. Wracając do pościgu to teraz tak sie zastanawiam co by było jak by mnie złapali =) pewnie kajdany i 48, oj mama by sie ucieszyła
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
Moim zdaniem glupota na maxa. Przed policja sie nie ucieka jesli nie masz nic na sumieniu. Moze po prostu chcieli sprawdzic czy wasze rowery nie sa kradzione itd. A moze chcieli was upomniec ze nie macie oswietlenia itd. Tak czy inaczej ucieczka przed policja to glupota, tym bardziej ze sam mowisz ze jeszcze was gonili na sygnale. Jest to normalne przestepstwo i wykroczenie. Sugeruje myslec realnie nastepnym razem.
ps Gdyby was zlapali ide o zaklad ze przesiedzialbys 24/48h, a kto wie czy nie wywalili by wam sprawy...
ps Gdyby was zlapali ide o zaklad ze przesiedzialbys 24/48h, a kto wie czy nie wywalili by wam sprawy...
n0 ridE n0 fUN
jasne ja tam pierdole raz sie zatrzymalem bo bylem glupi to bylo na metrze ursynow ( podziemny przejazd ) i sobie tam wolno jechalem z kolega BEZ TRIKOW ANI GLUPOT poprostu przjezdzalismy i do nas suka wylazi i zapraszamy do kanciapy i oczywiscie mandacik po 100 zł !! ale to nie jest najgorsze ja musialem to zaplacic bo mi przyszlo wezwanie a mu nie Pierdole takie prawo teraz mam to w supie zawsze spierdzielam zarowno przed Straza miejska ktora zawsze szuka czegos i nas lupi na lewo i na prawo jak i Policja.Sie wzieli za latanie dziury budzetowej przyjebujac sie o wszystko
Dobrze ze spierdoliliscie ! A jak by was zlapali zawsze mowcie ze to nie wy nawet jak was za reke zlapia mowcie to nie my nasze prawo jest takie ze jak sie do czegos nie przyznasz nie moga ci nic zrobic
Dobrze ze spierdoliliscie ! A jak by was zlapali zawsze mowcie ze to nie wy nawet jak was za reke zlapia mowcie to nie my nasze prawo jest takie ze jak sie do czegos nie przyznasz nie moga ci nic zrobic
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
nom ja od teraz tez bede spierdalal, bo szkoda czasu, kiedys przejachalem sobie po pasch i pALY mowia zebym stanal, (byla nas wtedy grupa jakies 15 osob, wszyscy przejachali tylko ja z qmplem zostalismy po 2 strone) no to stanalem, qmpel tez. troche zimno wtedy bylo, 30minut nam pierdolili, spisali nas i w ogole, ale bylo smiesznie bo jakas babcia podeszla i powiedziala ze poznaje we mnie swojego wnuczka z wojska i zeby mi nic nie robili a kolesie do nie ,,nieh sie pani odsunie ti jest interwencja,, a babcia dalej, kolesie sie troche wkurwili, babcia prawie zawalu dostala ale w koncu poszla
LOL
LOL
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
-
- Kontakt:
Ja myśle że pały i miejskie po dresiarzach to najwięksi wrogowie bikerów. Paqman oni chcieli was zgarnąć prawdopodobnie za jazde po chodniku (bo mnie i o to się czepiali ale zwiałem). Miejskie kiedyś mnie mnie spisały za robienie hopek z kumplami gdzieś za działkami gdzie to nikamu nie przeszkadzało i nic nie niszczyliśmy (nawet tam nie rosła trawa). Szkoda kasy na mandat jak widze pały albo miejskie w mieście to trzymam się z daleka bo zawsze się do czegos przyczepią.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=572248
heh nas tez gonila straz... najpierw za nami jechali.. to my nic jedziemy dalej... myslelismy ze jada w ta sama strone. no ale jak oni za nami przez 5 minut jezdzili... to zaczelismy spierdalac coraz szybciej, az wkoncu na plenym gazie za nami... to my hoops w podworko rower przez numerk [ moze pol metra i nie ma nas..
polska jest hujowa
czesc
polska jest hujowa
czesc
ee mysle ze nalezy sie zatrzymac... po co robic sobie problemy i innym bikerom.. potem tak jest ze jedziesz sobie a policja do ciebie ze przed nimi spierdalales zeszlej nocy a tak naprawde gonili twoich kumpli a ty siedziales w domu...
zawsze ktos odpowiada; dla nich 'sportowy' rower to sportowy rower i pogonia kazdego kto na takim jezdzi jesli kiedys widzieli ze ktos na takiej klasy sprzecie zrobil cos niedozwolonego.
zawsze ktos odpowiada; dla nich 'sportowy' rower to sportowy rower i pogonia kazdego kto na takim jezdzi jesli kiedys widzieli ze ktos na takiej klasy sprzecie zrobil cos niedozwolonego.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
A do naszej ekipki wczoraj podeszli - jeden mlody spoko ziom, to tylko zgadal ze spoko on nic do nas nie ma, i zebysmy sie ewakuowali bo mieli wezwanie ze skaczemy po murkach itd. Spoko koles , jak mu mistrz dyktowal dane to go wysmial za nazwisko i ogolnie zlewka ;]
Jakby sami tacy tam pracowali to by bylo l33t
Jakby sami tacy tam pracowali to by bylo l33t
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="3,143k4r2"]Moim zdaniem glupota na maxa. Przed policja sie nie ucieka jesli nie masz nic na sumieniu. Moze po prostu chcieli sprawdzic czy wasze rowery nie sa kradzione itd. A moze chcieli was upomniec ze nie macie oswietlenia itd. Tak czy inaczej ucieczka przed policja to glupota, tym bardziej ze sam mowisz ze jeszcze was gonili na sygnale. Jest to normalne przestepstwo i wykroczenie. Sugeruje myslec realnie nastepnym razem.
ps Gdyby was zlapali ide o zaklad ze przesiedzialbys 24/48h, a kto wie czy nie wywalili by wam sprawy...[/quote]
w skrocie jestes *****... stosuj sie do prawa dalej, a wyjdziesz na tym zajebiscie... frajerze, ukradna ci samochod, idz to zglos, a niedlugo go odzyskasz... zajebie cie polityk na pasach, idz do 997, oni cie poratuja...
wez qrwa skoncz ze swoja ideologia 3mania sie prawa...
myslisz, ze jak bedziesz taki przemadrzaly to wyjdziesz zajebiscie na tym?
jak np. przejechalem na czerwonym i psy mnie wolaja to mam do nich podjechac i dostac mandat 100zl, ***** pier-dolony, czy lepiej spie-rdolic i nic nie dostac?l
bananie zafajdany... myslisz, ze kazdy mundurowy to przyjaciel obywatela?
podsumowujac, w-y-p-i-e-r-d-a-l-a-j !
bo juz mnie zaczynaja wqrwiac ludzie twojego pokroju...
ps Gdyby was zlapali ide o zaklad ze przesiedzialbys 24/48h, a kto wie czy nie wywalili by wam sprawy...[/quote]
w skrocie jestes *****... stosuj sie do prawa dalej, a wyjdziesz na tym zajebiscie... frajerze, ukradna ci samochod, idz to zglos, a niedlugo go odzyskasz... zajebie cie polityk na pasach, idz do 997, oni cie poratuja...
wez qrwa skoncz ze swoja ideologia 3mania sie prawa...
myslisz, ze jak bedziesz taki przemadrzaly to wyjdziesz zajebiscie na tym?
jak np. przejechalem na czerwonym i psy mnie wolaja to mam do nich podjechac i dostac mandat 100zl, ***** pier-dolony, czy lepiej spie-rdolic i nic nie dostac?l
bananie zafajdany... myslisz, ze kazdy mundurowy to przyjaciel obywatela?
podsumowujac, w-y-p-i-e-r-d-a-l-a-j !
bo juz mnie zaczynaja wqrwiac ludzie twojego pokroju...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
emat-e.. powiedz mi kim Ty jestes bo Cie z bike'a nie kojarze? Okazjonalnie sie wypowiadam na forum, tym bardziej w takich tematach, ale to co przed chwila raczyles wyskorobac z dupy.. no wybacz.. obojetnie czy ma racje czy nie ale tak kogos obrazac.. zastanow sie czlowieku!
co do spierdalania przed policja to i tak i nie.. ja w tym roku z buta uciekalem przed radiolka na sygnale i sie nie udalo.. przyznam ze skonczylo sie bardzo nieprzyjemnie.. nie mowie zeby sie od razu zatrzymywac jak Cie wolaja ze przejechales na czerwonym czy cos.. bo w takim przypadku najlepiej udac ze nie slyszysz, ale jak juz sie zabiora za poscig na powaznie to lepiej zbastowac. eot
co do spierdalania przed policja to i tak i nie.. ja w tym roku z buta uciekalem przed radiolka na sygnale i sie nie udalo.. przyznam ze skonczylo sie bardzo nieprzyjemnie.. nie mowie zeby sie od razu zatrzymywac jak Cie wolaja ze przejechales na czerwonym czy cos.. bo w takim przypadku najlepiej udac ze nie slyszysz, ale jak juz sie zabiora za poscig na powaznie to lepiej zbastowac. eot
emat-e wiesz co nas ludzi odroznia od zwierzat ? CHyba to ze poza rozumem mamy wlasna wole i umiejemy sie zachowac adekwatnie do zaistnialej sytuacji. Czytajac twoja wypowiedz z calym szacunkiem musze powiedziec ze albo zatraciles sie gdzies w tym procesie ewolucji albo jest to wynik twojego ogrtaniczenie. Widzisz gdzies zebym wrzucal na kogos ? Moze na Ciebie ? Twoja Matke albo kogos z rodziny ? Ja nie zauwazylem nic takiego wiec spasuj. Irytuje mnie zachowanie i odwaga kolesi zza monitora, kiedy sa przeswiadczeni o swojej bezkarnosci. Siedzisz sobie w cieplych kapciach popijasz kakauko i wcinasz ciacha przychodzi wieczor, kumple nigdzie Cie nie zaprosili, a dziewczyny nie masz wiec myslisz "A wejde sobie na forum rozladowac sie" i prosze .... . A teraz prostujac to co napisales
1. Moze i jestem ***** , ale Ty mnie nie znasz wiec nie masz zadnych podstaw zeby tak pisac, i sobie tego nie zycze
2. Z tego co Piszesz mam wrazenie (oczywiscie bez urazy) ze jestes typowym przedstawicielem mlodej ery przechadzajacej sie po miescie w ciuchach HWDP by CLinic. Na tej podstawie (byc moze blednej) pokaze Ci moje zachowanie i Twoje w tym samym przypadku.
====== KRADNA NAM SAMOCHOD======
Ja: pojde to zglosic na policje bo bez tego nie dostane chociazby odszkodowania.
Ty: wezmiesz swoich extra ziomow i bedziecie go szukac ?
=====Zajebie mnie polityk na pasach=====
Ja: jesli mnie zajebie to raczej juz nigdzie nie pojde. Nie wiem co w twoim "dialekcie i slangu" oznacza slowo "zajebac" ale mi kojazy sie to z zabiciem kogos.
Ty: wykorzystasz pozostale 8 zyc na walke z polityka
3 To nie zadna ideologia trzymania sie prawa, ale gdyby kazdy mial takie podejscie jak Ty zylibysmy w jeszcze bardziej bezprawym swiecie niz terez do tego stopnia ze szedlbys do sklepu na zakupy z pistoletem zamiast kasy.
Nie uwazam sie za przemadrzalego, tylko moim zdaniem jest to normalne podejscie czlowieka w moim wieku (a obstawiam ze jestem troche starszy od Ciebie)
Co do akcjy typu jazda pod prad, czy przejezdzanie na czerwonym itd to sa to wykroczenia zupelnie innego kalibru. Sam osobiscie bedac rowerem nie zatrzymalbym sie na BANK i wiem to z wlasnego doswiadczenia. Ale tutaj przedstawiles zupelnie inna sytuacje wiec ...
CO do CIECIA i to jeszcze pierd.... na ten temat juz sie wypowiadalem, nie znasz, nie wiesz z kim rozmawiasz, nie oceniaj, bo kiedys moze sie to obrocic przeciwko Tobie (i zeby nie bylo NIE STRASZE ani CI NIE GROZE)
Co do Twojego slownictwa to podtrzymuje haslo ktore napisalem wczesniej, wiekowo wydajesz sie byc znacznie mlodszy ode mnie wiec po prostu to oleje, nie warto sie tym przejmowac, no chyba ze mieszkalbys w moim miescie to moglibysmy na ten temat podyskutowac.
To ze denerwuja Ciebie ludzie mojego pokroju to tylko i wylacznie swiadczy o Tobie i o tym jak slabym i nefralgicznym twoim punktem jest twoja psychika. Ale spoko ja to rozumiem pamietam jak kiedys chodzilem do Podstawowki a pozniej do Liceum zadawali nam duzo i tez mnie wszystko denerwowalo.
Podsumowujac : Wiecej kultury, mniej chamstwa i uwazaj z kim tanczysz....
1. Moze i jestem ***** , ale Ty mnie nie znasz wiec nie masz zadnych podstaw zeby tak pisac, i sobie tego nie zycze
2. Z tego co Piszesz mam wrazenie (oczywiscie bez urazy) ze jestes typowym przedstawicielem mlodej ery przechadzajacej sie po miescie w ciuchach HWDP by CLinic. Na tej podstawie (byc moze blednej) pokaze Ci moje zachowanie i Twoje w tym samym przypadku.
====== KRADNA NAM SAMOCHOD======
Ja: pojde to zglosic na policje bo bez tego nie dostane chociazby odszkodowania.
Ty: wezmiesz swoich extra ziomow i bedziecie go szukac ?
=====Zajebie mnie polityk na pasach=====
Ja: jesli mnie zajebie to raczej juz nigdzie nie pojde. Nie wiem co w twoim "dialekcie i slangu" oznacza slowo "zajebac" ale mi kojazy sie to z zabiciem kogos.
Ty: wykorzystasz pozostale 8 zyc na walke z polityka
3 To nie zadna ideologia trzymania sie prawa, ale gdyby kazdy mial takie podejscie jak Ty zylibysmy w jeszcze bardziej bezprawym swiecie niz terez do tego stopnia ze szedlbys do sklepu na zakupy z pistoletem zamiast kasy.
Nie uwazam sie za przemadrzalego, tylko moim zdaniem jest to normalne podejscie czlowieka w moim wieku (a obstawiam ze jestem troche starszy od Ciebie)
Co do akcjy typu jazda pod prad, czy przejezdzanie na czerwonym itd to sa to wykroczenia zupelnie innego kalibru. Sam osobiscie bedac rowerem nie zatrzymalbym sie na BANK i wiem to z wlasnego doswiadczenia. Ale tutaj przedstawiles zupelnie inna sytuacje wiec ...
CO do CIECIA i to jeszcze pierd.... na ten temat juz sie wypowiadalem, nie znasz, nie wiesz z kim rozmawiasz, nie oceniaj, bo kiedys moze sie to obrocic przeciwko Tobie (i zeby nie bylo NIE STRASZE ani CI NIE GROZE)
Co do Twojego slownictwa to podtrzymuje haslo ktore napisalem wczesniej, wiekowo wydajesz sie byc znacznie mlodszy ode mnie wiec po prostu to oleje, nie warto sie tym przejmowac, no chyba ze mieszkalbys w moim miescie to moglibysmy na ten temat podyskutowac.
To ze denerwuja Ciebie ludzie mojego pokroju to tylko i wylacznie swiadczy o Tobie i o tym jak slabym i nefralgicznym twoim punktem jest twoja psychika. Ale spoko ja to rozumiem pamietam jak kiedys chodzilem do Podstawowki a pozniej do Liceum zadawali nam duzo i tez mnie wszystko denerwowalo.
Podsumowujac : Wiecej kultury, mniej chamstwa i uwazaj z kim tanczysz....
n0 ridE n0 fUN
Skąd wiesz co od was chcieli? Nie trzeba było spierdalać bo gdyby was dorwali jak uciekacie to nie było by miło.
emat-e wyobraż sobie co by się działo jakby nie było żadnego prawa. Twój tok myślenia jest podobny z myśleniem dresów siedzących pod blokiem. IDzie dzieciak to mu wpierdol i zabrać komóre i kase bo co nam zrobią?
emat-e wyobraż sobie co by się działo jakby nie było żadnego prawa. Twój tok myślenia jest podobny z myśleniem dresów siedzących pod blokiem. IDzie dzieciak to mu wpierdol i zabrać komóre i kase bo co nam zrobią?