rama fr/enduro jaka i gzie szukać?
-
- Kontakt:
rama fr/enduro jaka i gzie szukać?
witam chce kupić ramę fulla jak wyżej.W grę wchodzą nówki i używki.
Dysponuje kwotą ok 3000 pln chodzi oto żeby była uniwersalna bo w bydgoszczy i okolicach niema gzie poszaleć chodzi mi o coś w stylu dh a i dojechać na miejscówke trzeba narazie katuje ACka ale powoli sie kończy
Dysponuje kwotą ok 3000 pln chodzi oto żeby była uniwersalna bo w bydgoszczy i okolicach niema gzie poszaleć chodzi mi o coś w stylu dh a i dojechać na miejscówke trzeba narazie katuje ACka ale powoli sie kończy
żyć szybko i mocno
-
- Kontakt:
Re: rama fr/enduro jaka i gzie szukać?
Bo glorka to nie rama fr/enduro 

-
- Kontakt:
Ja wlasnie do takiego samego zastosowania jak napisal autor tematu zamowilem sobie Dartmoora Wish - jeszcze lekko ponad dwa tygodnie i bedzie ;p
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
-
- Kontakt:
Łącznik zawieszenia, popychacz. Pokażę Ci na przykładzie Faitha:m-cichy pisze: Co to jest właściwie ten link?![]()
http://1.bp.blogspot.com/-4qJM58LTcOo/T ... ith663.jpg
Nad damperem jest taka niebieska część która się porusza i ugina zawiechę. To jest właśnie link. Każda rama ma swoje linki, więc czasem wyglądają zupełnie inaczej.
Hanz jest bardziej pod fr. Rowery do enduro naprawdę dobrze radzą sobie na trasach dh. Spicy było chyba 600gram lżejsze od reigna X,a nie ustępowało mu wytrzymałością,przebijało pracą ( float r tuningowany pod ramkę ) a reign x roco i dhx 5.0 coil. Do tego w reignie 1-szej generacji też pęka dolny link. Osobiście wole unikać wszystkiego co nazywa się Giant ze względu na naszego dystrybutora. Jeżeli chodzi o lapierre to fhu poreba działa całkiem sprawnie,tylko ceny części zamiennych są spore( czyt. jedna śruba do zawieszenia 70zł ) . A najsprawniejszy dystrybutor to od wielu lat crazy crank. Wszystko często od ręki,albo na za tydzień... tylko jak ktoś chce nową ramke to trzeba poczekać trochę 

Ride 4 Fun ! Biatch !
-
- Kontakt:
chlop do takiej jazdy szuka roweru, wiec akurat wlasnie Hanzz bylby lepszy. ma geo bardziej zjazdowe niz typowy enduracz. generalnie jest to sama klasa co moj Canyon, czyli nie jest typowym rowerem enduro, chociaz enduro jak najbardziej ogarnia. ale nie w zalozonym budzecie 3000...siwy140782 pisze:chodzi oto żeby była uniwersalna bo w bydgoszczy i okolicach niema gzie poszaleć chodzi mi o coś w stylu dh a i dojechać na miejscówke trzeba