Problem z zamontowaniem napinacza bop rock

malymaly23
Kontakt:

Problem z zamontowaniem napinacza bop rock

Post autor: malymaly23 »

Witam. Mam ten napinacz już od dłuższego czasu ale miałem rame NS Surge i mocowałem go pod miski suportu i było wszystko ok. Teraz zmieniłem ramę na Mondrakera Prayera i jest mocowanie na ISCG. Rozkręciłem napinacz na dwie części i tak, ta częsć która jest od góry pasuje ale ta dolna ma mniejsze oczko i nie przechodzi mi przez miski suportu czyli tak jakby chciała być mocowana pod suport. Moge ten otwór powiększyć rozszlifować itp bo mam taką możliwość ale nie wiem czy jest taka koniecznośc. Bede wdzięczny za pomoc
Taki napinacz właśnie posiadam
Taki napinacz właśnie posiadam
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Mi też napinacz nie przechodził przez suport(howitzera). Aczkolwiek dało się go bez problemu zamontować pod iscg. Dopiero próba mocowana pod suport się nie udawała.

Ja bym piłował jeśli nie znajdziesz innego sposobu.
malymaly23
Kontakt:

hmm. Może jeszcze ktoś podzieli sie swoimi sugestiami??:)
diesel2117
Kontakt:

Post autor: diesel2117 »

mocowanie jak sliderze dartmoora, ja w fullu dokręciłem pod iscg oba elementy, następnie jedna podkładka od strony napędu i hula. Może jutro uda mi się zrobić Ci zdjęcia.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1818165286
malymaly23
Kontakt:

no ale ta górna częsc ma większy otwór i przechodzi mi przez suport i moge ją dokręcić pod iscg. problem jest z tym dolnym elementem bo nie przechodzi przez suport (wypada jakby był tylko do zamocowania pod miske suportu) a w opisie do napinacza jest ze pasuje pod suport i pod iscg a tu mam jakiś problem
ODPOWIEDZ