Laworta - majówka 2012
Laworta - majówka 2012
Cześć ! Wybieram się na kilka dni w Bieszczady. Czytałem na stronie Ustrzyk że trwają przygotowania do sezonu letniego- downhillowego. Czy ktoś mocniej zainteresowany sprawą może powiedzieć jak to wygląda? Warto tam jechać pojeździć, jak trasy?
[b]Ride For Fun, Race To Win.[
Obozy rowerowe www.alejazda.co !!
www.lkkg.pl
www.lsfr.pl
Obozy rowerowe www.alejazda.co !!
www.lkkg.pl
www.lsfr.pl
-
- Kontakt:
http://www.pinkbike.com/video/246372/
Filmik przedstawiający część trasy...
Na majówkę trasa powinna być gotowa, bo pisali ostatnio coś na facebooku, że trasy rowerowe są już przejezdne. Nie wiem jak wyglądają te trasy po zimie, ale myślę, że powinno być ok
Do 2 tygodni postaram się zebrać jakąś ekipę i powiększyć tam bandy, wyrównać hopy i ogólnie poprawić trasy... Jak to będzie... zobaczymy :P
Filmik przedstawiający część trasy...
Na majówkę trasa powinna być gotowa, bo pisali ostatnio coś na facebooku, że trasy rowerowe są już przejezdne. Nie wiem jak wyglądają te trasy po zimie, ale myślę, że powinno być ok

2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
Re: Laworta - majówka 2012
Laworta kręci od jutra do niedzieli (6maja), codziennie 10-18. Wpełni ogarnięta rzeczywiście tylko trasa DH, ale za to such i twardo. Zmiana ceny karnetów: 10 przejazdów - 50 PLN, całodzienny 70 PLN 

-
- Kontakt:
O k... nawet ja o tym nie wiedziałem...KIERo pisze:Laworta kręci od jutra do niedzieli (6maja), codziennie 10-18. Wpełni ogarnięta rzeczywiście tylko trasa DH, ale za to such i twardo. Zmiana ceny karnetów: 10 przejazdów - 50 PLN, całodzienny 70 PLN
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012