LF Dragstar vs LF Cocaine vs DC Pitbull . Co lepsze?
LF Dragstar vs LF Cocaine vs DC Pitbull . Co lepsze?
Witam.
Powoli pęka mi rama przy główce wiec trzeba się rozglądać za czymś nowym xD
Zastanawiam się nad tymi trzema ramami jak w temacie która z nich będzie wytrzymalsza przy Juniorku T (w niedalekiej przyszłości narazie duro;/) i ktora bedzie miała najlepsze geo??
Jaki rozmiar bedzie dla mnie lepszy (182cm) 14czy 16?
P.S rama będzie używane w fr:d
Powoli pęka mi rama przy główce wiec trzeba się rozglądać za czymś nowym xD
Zastanawiam się nad tymi trzema ramami jak w temacie która z nich będzie wytrzymalsza przy Juniorku T (w niedalekiej przyszłości narazie duro;/) i ktora bedzie miała najlepsze geo??
Jaki rozmiar bedzie dla mnie lepszy (182cm) 14czy 16?
P.S rama będzie używane w fr:d
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
drag 14 bezwzględnie nie będziesz żałował
ja mam 187 teraz jak miałem draga miałem 185 i idealne ramka dla mnie 

może pod ? >>> http://www.pinkbike.com/photo/6576525 

-
- Kontakt:
Re: LF Dragstar vs LF Cocaine vs DC Pitbull . Co lepsze?
Dragstar 16". Tania, dosyć mocna ramka. Jest długa, dlatego ma w miarę normalny kąt z dużym amorem 

czy ta rama; http://allegro.pl/leader-fox-dragstar-1 ... 07517.html wart tej ceny?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Widziałem co przechodziły te ramy i moge być pewny, że są wytrzymalsze od dragów, chociaż wiadomo, że nie mówie o jakiś códachLas3k_91 Ldz pisze:No raczej nie...

Ale nie twierdze, że dużo wytrzymalszy czy nawet nie zniszczalny tylko po prostu mocniejsze

-
- Kontakt:
Surge ciężki :P ale fakt, duże amory i niedoloty mu nie straszne 
kumpel miał draga i przetrwał tyle, że ja pie*dole... (3 lata katowania bo uczył się na nim jeździć) aktualnie jeździ u kogoś innego
drugi kumpel miał draga i wytrzymała mu rok, pękła na tylnych hakach niestety nie pamiętam w jaki sposób... ale fakt jest faktem, że ten drugi kumpel złamał już 3 ramy i 4 amortyzatory, więc chyba nie możesz się nim sugerować :P
myślę, że jak draga weźmiesz 16" to będzie bardzo zadowolony, tymbardziej jeśli masz ograniczony budżet.

kumpel miał draga i przetrwał tyle, że ja pie*dole... (3 lata katowania bo uczył się na nim jeździć) aktualnie jeździ u kogoś innego

myślę, że jak draga weźmiesz 16" to będzie bardzo zadowolony, tymbardziej jeśli masz ograniczony budżet.
-
- Kontakt:
Mało widziałeś. Pitbull to shit, notabene firmy, która nie istnieje. Dragi wytrzymywały po parę lat katów w czołówce hobby ht, dożywotniej gwary na rozczłonkowane Pitbulle nikt nie chciał wtedy przyjąćAveFreeride pisze:Widziałem co przechodziły te ramy i moge być pewny, że są wytrzymalsze od dragów

Swoją drogą myślał ktoś o niezniszczalnym Undergroundzie?
Re: LF Dragstar vs LF Cocaine vs DC Pitbull . Co lepsze?
Dokładnie! I jedyne nad czym bym się zastanawiał przy Twoim wzroście to czy brać 14" czy 16". Na 16" możesz też jakieś enduro pojezdzić i wykorzystywać jako w miarę normalny rower do przemieszczania się. Przy Twoim wzroście również nie powinno Ci przeszkadzać w dh to 16". Chyba ,że jezdzisz bardziej jakis dh,dirt, street - to wtedy 14".boogiel pisze:przez boogiel » 05.05.2012 22:11:45
Ja się nie zgodzę, Drag to najlepsze ht moim zdaniem, zaraz obok surge'a.