Nowości na Stożku w Wiśle
Nowości na Stożku w Wiśle
W Bike Parku na Stożku praca wre na całego. Jej efekty sprawdzić możecie na http://www.facebook.com/bikeparkstozek
Przerobiony został fun line według sugestii użytkowników, zmieniono odcinki na trasie DH, oraz powstała zupełnie nowa linia na górnych polanach - cała przekopana koparką, przeznaczona dla osób początkujących i średnio zaawansowanych - foty nowej linii postaramy się umieścić jutro tj. 18.05.2012
Zapraszamy wszystkich w weekend - według prognoz zapowiada się słonecznie i ciepło.
Przerobiony został fun line według sugestii użytkowników, zmieniono odcinki na trasie DH, oraz powstała zupełnie nowa linia na górnych polanach - cała przekopana koparką, przeznaczona dla osób początkujących i średnio zaawansowanych - foty nowej linii postaramy się umieścić jutro tj. 18.05.2012
Zapraszamy wszystkich w weekend - według prognoz zapowiada się słonecznie i ciepło.
-
- Kontakt:
Re: Nowości na Stożku w Wiśle
Hej! Jak cenowo w tym roku to wygląda? W weekend ma byc spoko pogoda, więc z chęcią wpadne :>
In Trance We Trust
-
- Kontakt:
No wreszcie ;] Ciekawie się zapowiada. W weekend też wpadnę. Może jakaś mała hopka na polanie ? ;D
i kolejna przyjemna traska na Stożku http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 817&type=1
Gratuluje pomysłu. Jeszcze jakieś modernizacje żeby to takie " gołe " nie było i super. Wielki "+" dla Stożka. Jutro tam wpadnę się trochę podszkolić i przetestować wasze poczynania ;].
-
- Kontakt:
Hej! Ja się jutro wybieram na Stożek. Jak jest z tą drogą dojazdową pod sam wyciąg? Można w końcu bez spiny podjechać, wyładować rower i śmigać do góry krzesełkiem czy trzeba auto zostawiać gdzieś dalej niestety i podejść pod stację kolejki? Z góry dzięki za info. Pozdrower!
In Trance We Trust
-
- Kontakt:
Moja opinia mało obiektywa bo robiłem trasy ale: A-line czy też Jump line, dużo prostszy, wszystko latałem bez problemu, miejscami nawet musiałem przychamować, nowe bandy muszą się jeszcze ubić.
Nowa linia na górnych polanach - mega zabawa, większość osób tylko nią dzisiaj jeździło, dzięki czemu powoli robi się twarda. Na trasce wszystko mega lajtowe, fajnie można uczyć się pompowania, a lepsi mogą wszystko skakać. Zajawa duża i chcemy z Arkiem zrobić tą linię na całym stoku aż do dolnego fun parku
Nowa linia na górnych polanach - mega zabawa, większość osób tylko nią dzisiaj jeździło, dzięki czemu powoli robi się twarda. Na trasce wszystko mega lajtowe, fajnie można uczyć się pompowania, a lepsi mogą wszystko skakać. Zajawa duża i chcemy z Arkiem zrobić tą linię na całym stoku aż do dolnego fun parku

-
- Kontakt:
A-line super - jest trochę prostszy i szybszy niż ostatnio więc nawet początkujący da sobie spokojnie rade.
Nowa linia jest dosyć fajna - taka lajtowa traska i można się świetnie pobawić hehe.
Powstało trochę nowych hopek z czego jestem bardzo zadowolony.
Parę rzeczy trzeba jeszcze dopracować ale to z biegiem czasu ;P
Szkoda że nie byłem wcześniej na A-linie bo bym miał trochę więcej zdjęć ;]
Nowa linia jest dosyć fajna - taka lajtowa traska i można się świetnie pobawić hehe.
Powstało trochę nowych hopek z czego jestem bardzo zadowolony.
Parę rzeczy trzeba jeszcze dopracować ale to z biegiem czasu ;P
Szkoda że nie byłem wcześniej na A-linie bo bym miał trochę więcej zdjęć ;]
Zdjęcia już robiliśmy po 17 dopiero
ja mam jeszcze pake 700mb fot ale i tak to ludzie Rudy 
Mega pozytywnie jak się fajnie wleci na A-line to później wsio fajnie leci.Nowa linia jak się ubije i tak jak Tomek mówił,poprawi się pierwsza bandę i doleci do końca to też mistrz będzie

Mega pozytywnie jak się fajnie wleci na A-line to później wsio fajnie leci.Nowa linia jak się ubije i tak jak Tomek mówił,poprawi się pierwsza bandę i doleci do końca to też mistrz będzie

http://dragon-pl.pinkbike.com/
gg:4231207
gg:4231207