Witam mam taki pomysł, chciałem sobie w glorce puścic kable w ramie, bo na dole jest jak wypuscic ale teraz mam pytanie czy jest bezpieczne to jak w główce nawierce 2 małe otwory żeby wpuścic kable ,doradzicie coś.
A i jeszcze jedna sprawa wszyscy którzy mają foxa 40 doradzcie cos, chodzi o oś 20mm. czy będzie pasowac do foxa 40 taka oś 20mm co jest w foxie 36 , bo tam jest ośka którą mozna odkrecic bez użycia kluczy, czy ta oś pasuje do foxa 40.
spychoollodz1988 pisze:
A i jeszcze jedna sprawa wszyscy którzy mają foxa 40 doradzcie cos, chodzi o oś 20mm. czy będzie pasowac do foxa 40 taka oś 20mm co jest w foxie 36 , bo tam jest ośka którą mozna odkrecic bez użycia kluczy, czy ta oś pasuje do foxa 40.
no zgadnij... ja jestem po 4 piwach a pytane jak dla mnie zdaje sie być ciut śmieszne... do czego ty to chcesz tam wkręcić ? w 36 masz bita
A skąd mam wiedziec czy oś niepasuje od foxa 36 do foxa 40 jak nigdy nie sprawdzałem , dlatego zadałem pytanie, bo ośki z wglądu wyglądają podobnie.Czyli nawiercac niewarto w główce.
Gdyby ktoś próbował wpuszczać przewody w ramę polecam mały patent. Na części przewodu idącej wewnątrz ramy, zaciskamy co około 5-10cm małe plastikowe tie-ripy. Przewód wtedy nie hałasuje w środku ramy.