Univega RAM ES 990

Genzyp
Kontakt:

Univega RAM ES 990

Post autor: Genzyp »

Witam.

Na początku wypadało by zaznaczyć że jestem nowy na tym forum, jednak stronę dh-zone znam i odwiedzam już bardzo długo. Przez ostatnie 4 lata miałem wymuszoną przerwę od rowerów, ale ostatnio naszła mnie idea żeby sobie złożyć nowy sprzęt.

Mam możliwość kupić nową ramę Univega RAM ES 990 po dosyć okazjonalnej cenie ( tak mi się przynajmniej wydaje ), jednak niewiele wiem o tej marce i niewiele też jest w internecie na ten temat. Wydaje mi się że rama jest przeznaczona do Enduro/FR, jednak nie mam pewności. Dlatego chciałbym zapytać czy ktoś wie coś na temat firmy Univega, oraz przeznaczenia ramy. No i oczywiście, czy warto ją kupić.

Pozdrawiam.

Ps. Chciałbym jeszcze zaznaczyć że rama pochodzi z rocznika 2009.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Po okazyjnej cenie, to wszystko warto kupic. Ale to rama całkiem am/enduro, nie fr.
Genzyp
Kontakt:

Mam możliwość ją kupić za około 1500zł bez dampera, razem ze sterami FSA. A jesteś w stanie powiedzieć coś na temat pracy zawieszenia, no i czy warto za tą cenę?

Tak patrząc na osprzęt na którym został złożony ten model, w życiu bym nie powiedział że to AM/Enduro ( Code, Fox 36 Talas ). No ale cóż, łatwo wprowadzić się w błąd ;)
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

1500zł za cały rower czy za ramę?
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
Genzyp
Kontakt:

"Mam możliwość ją kupić za około 1500zł bez dampera" - jak już pisałem, mam możliwość kupić tylko ramę
ODPOWIEDZ