trial+dual
-
- Kontakt:
trial+dual
rama destryer jump 13 ,sztywny widelec destroyera, szeroka kiera, z przodu jedna koronka bmx,ramie korby też BMX, jakis mocny suport i stery, osprzęt przełożony z innego bike'a---->co o tym myślicie? czy by sie dało tak ze troche streetu i dualu na nim jeździć no i czy ktoś połamał Jumpa...?:D
ucz się ucz trening to jazdy na rowerze klucz
-
- Kontakt:
hmm dual trial troche ciezko powiedziec jak juz to bym poskładam trialówko-streetówke (urban to chyba nazywaja :D) no i leglnie jak na filmach np JIB albo co innego jakas rama planet x amorek mały małe przełozenia no taki urban bo nie wiem to tak jak bys chciał dowhillówko-trialówke troche ciezko by bylo no ale sie da na gwałt
ale widze ze chcesz street dual to jak najbardziej tylko jaka chces zebatka z przodu ja mam 32 zeby z bmx no i jak juz chce naprawde szybko pojechac to ciezko
ale widze ze chcesz street dual to jak najbardziej tylko jaka chces zebatka z przodu ja mam 32 zeby z bmx no i jak juz chce naprawde szybko pojechac to ciezko
.................................. nic :/
wiesz jak chcesz na sztywnym rowerze skakac to powodzenia zycze!! no chyba ze masz duzeee doswiadczenie ze sztywniakami, w co watpie, bo bys tego posta nie zalozyl...
co o tym myslec?? no rower jak rower, na wiekszych cudach ludzie jezdza...
a co do tego lamania... to wszystko zalezy od jezdzacego, jak walniesz na tym dropa z metra na plaskie, to cos bedzie musialo puscic, jak nie widelec to rama...
bezsensowny topic...
co o tym myslec?? no rower jak rower, na wiekszych cudach ludzie jezdza...
a co do tego lamania... to wszystko zalezy od jezdzacego, jak walniesz na tym dropa z metra na plaskie, to cos bedzie musialo puscic, jak nie widelec to rama...
bezsensowny topic...
BEZOWIAK www.republika.pl/bezowiak -nasz klubik
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ha ha jump frenzy- znaczy mój 14 letni kuzyn na forum?! joł adi!!! aha jemu chodzi o to ż e na dualu chce popróbowac tricków trialowych, np on już opnował prawie helicoptera, i inne trialowe tricki, ale rower ma byc dualowy, tylko szeroka kiera dla dobrej równowagi. Pozdro ADI!!!
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: