jak myslicie, czy jak wsadze do draga boxxera 178 mm to urwe glowke?
wiem ze to dziwna konfiguracja ale powstrzymajcie sie od krytyki :]
na rame przyjdzie czas :]
ps pamietam ze ktos walil duzego dropa na dragu z juniorem... jaka jest roznica wysokosci miedzy rs a marcokiem? wiecie moze?
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
ej! pisalem chyba ze na rame przyjdzie czas... pieniedzy na nia teraz nie mam (chyba ze ktos kupi snołbord- http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34981762 - :) polecam) mam okazje, a chce wiedziec czy ktos juz probowal... a tu od razu jakies glupie ironie... a moze uwazacie ze to za dobry sprzet dla mnie ?? taka glupia tendencja na forum... gdybym napisal ze sie wacham miedzy karpielem a v10 to dopiero pewnie byscie mnie pojechali...
dlatego zakonczmy polemike i prosze odpowiedzi tylko na temat !
dzieki dla tych co biora topik na powaznie
NOM ! mowie ci wytrzyma spokojnie ! z tym amorkiem widzialem duzo dragow ! ktos tu ma nawet taki podpis i fotke do pinkbika z dragiem i boxxerem ! pozdro !
Co do wytrzymałości to nie wiem, ale co do długości: Boxxer jest długości Drop Offa Triple ustawionego na min. Przypuszczam że junior jest wyższy bo drop Off Triple ma 155 skoku. Jako ktoś poda wys Juniora to porównam i podam dokładniej ( wys od osi do głóki ramy )
co do sztywniaka i duzego amora to bodajrze quake mial boxxera z agangiem. ja sadze ze mozesz sprowac - ale moze lepiej zamiast tej 178 mm wersji wzias ta 152 ??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
no Quake miał boxera w agangu ale tego starego 152mm.
w Gliwicach jeździ gość z amorem bodajże z MZtki (albo z innego motora) w dragstarze właśnie i jeszcze mu główki nie urwało.
[quote="foghorn"]podziwiam ludzi ktorzy kupuja rame za 300zl i amora za 3000zl - brawo![/quote]
dzieki Fog :]
drag to taka faza pzejsciowa - po co inwestowac w droga rame skoro drag jest porzadny, a ja zbieram na fulla? nie ma sensu!