a więc mam problem, kiedyś jak sie raz zalogowałem wybierając opcje zaloguj przy każdej wizycie to zawsze byłe zalogowany ,gdy wyłączyłem komputer i później włączyłem to też :) , teraz jest z tym problem. za każdym razem musze sie logować a nie jest zbyt przyjemnie logować sie przy każdym wyłączeniu komputera i przy każdym opuszczeniu strony..... co mam zrobić ,żeby bylo jak dawniej ?
hmmmm mozliwe ze to twoja przegladarka chociaz trudno powiedziec. ja nie mam takich problemow, a kozystam na zmiane z 2-3 kompow. popytam admina serwera ale wydaje mi sie ze to juz jakies indywidualne problemy niektorych uzytkownikow... pozdr
A ja Ci moge odpowiedziec od razu. Chodzi o twoje Cookies czyli tzw ciasteczka. W twoich ustawieniach jest juz zapamietane ze masz sie logowac za kazdym razem przy wizycie na tej stronie. Zazwyczaj jest to w katalogu C:\Documents and Settings\nazwa_usera\Cookies. Tam bedziesz mial duzo plikow textowych i poszukaj jakiegos ktorego nazwa bedzie zwiazana z dhzone. Jesli to nie pomoze to odpal Internet Explorera nacisnij narzedzia--> opcje internetowe --> usun pliki cookies. Ale bedziesz sie musial liczyc z tym ze np logujac sie do innych serwisow znowu bedziesz musial zapamietywac swoje hasla. MAM nadzieje ze o to chodzilo i ze dasz rade w razie czego sluze pomoca. CIAO
ja mialem xp i pozniej 2000 i wszystko bylo wporzo, teraz mam 98me i musze si elogowac za kazdym razem. mysle, ze wystarczy zainstalowac interent explorera 6 i bedzie wporzo... ale nie mam czasu na razie :)
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike