Marzocchi Drop Off
Marzocchi Drop Off
Witam mam okazję kupna Amorka Marzocchi Drop Off 04 rocznik oś 9mm z kołem Darta . AMor po wymianie Oleju i uszczelek . Czy waszym zdaniem opłaca sie taki zestaw za 650 zł ?
Roczniki 06-07 możesz wyrwać za 550-600zł w brdzo dobrym stanie lecz to jest raczej ubogi amor a rocznik 04 jest jeszcze słabszy no i pęka więc jak masz do wydania 650zł to dozbieraj jeszcze za 150zł i kup sobie coś pożądnego, może nawet udało by Ci sie wyrwać 66 w zasadzie jest już po sezonoie i ceny trochę spadły, poszukaj.
Rok temu kupiłem Drop Offa 3 2006 na oś 20mm, za 450 złotych, więc za te 650 teoretycznie dało by radę wyrwać coś takiego z kołem na 20 mm. Nie ma sensu pakować się w 9 mm jeśli masz zamiar śmigać FR, nie ważne jakie to będzie FR, czy takie lekkie żeby się nauczyć czy rozlatać, czy na prawdę mocne katowanie. Koło na 9 mm w FR to porażka. Tym bardziej że potem musisz i tak zmienić amor i koło. Lepiej kupić od razu komplet na 20, tym bardziej że masz tyle kasy że powinno spokojnie na coś wystarczyć, a nawet może zostać jak się dobrze zakręcisz.
ROWER / BLOG / YOUTUBE / PINKBIKE