jeśli chodzi o moc w nogach raczej nie będzie problemu, jeżdżę sporo XC, jestem na etapie rwania kierownicy bo mnie wyrzucają nogi z siodła

Poza tym, lubię się zmęczyć
Przed zakupem kół mierzyłem ośkę, wyszło mi 142mm i doszedłem do wniosku że ktoś już jeździł na tej ramie z 150mm i jak mi przyjdą to je przymierze. Jak się uda wepchać i linia łańcucha nie będzie zaburzona to git, jak nie to będę odsprzedawał dalej i szukał innych...
Gdzie dostanę komplet nowych łożysk? P.S. ramka jest trochę okaleczona, na zawiasie od dampera jakiś matoł włożył nie-oryginalną część, za krótką i wszystkie łożyska się pokrzywiły, będę musiał dorobić tą część bo nawet kręcić się nie chce. Dorwę aparat to wrzucę foto.
tomek059:
świadomie, aczkolwiek mój poziom wiedzy jeśli chodzi o składanie rowerów jest średni, doszedłem do wniosku że ramka ma dobre opinie, z kasą u mnie jest jak jest, więc przynajmniej się czegoś nauczę a parcia żeby go złożyć w tydzień nie mam. Damper mam, tylko za twardą sprężynę nawet na moje 90kg (kawał ze mnie chłopa

) bo bodajże 550ibs. Seryjny damper, tylko że nie jeździłem wcześniej na fullu więc i tak jakakolwiek zawiecha będzie dla mnie odczuwalna, pewnie zmienię go jak złożę rower i odłożę parę stów.
Co do błotnika, dokładnie to samo pomyślałem jak ją oglądałem przed zakupem