RS Vivid 2014
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
DVOSuspension (21 hours ago)
Don't worry everybody, we here at DVO want everyone to experience what great suspension feels like and 100% of the people are important to us! The Jade rear shock is coming soon. Cheers, DVO!

a ten pomysł rs'a to czysty marketing, ilu z was podświadomie pomyślało że fajnie było by mieć/obadać ten damper? i o to chodzi, na 2015 rs nagle ogłosi ze ich damper jest tak fajny ze jednak chcą sie nim dzielić ze wszystkimi i wtedy dollarowy income zasili ich kase

-
- Kontakt:
Bez problemów bym przygarnął Vivida Aira, ale ja zawsze inny byłem
Choć ja jaj z powietrznymi damperami w naszym kraju nigdy nie ogarnę. Różnica między RS Vividem Airem, a moim CCDB Airem to 20 euro (gdzie RS daję pompkę i zestaw serwisowy, a CC kluczyk i tulejki potrzebne do regulacji). DHX Air 5.0 kosztuje o kolejne 100 eurasków więcej ( w zestawie to teraz chyba jest tylko woreczek
), różni się totalnie regulacjami i masa osób do tej pory na niego narzeka, a jest tego wpizdu ... Jak szukałem opinii o damperach do swojej ramy to sporo na PB jest właśnie z Airem od RS, w Glorkach go widziałem itd. U nas widzę multum Monarchów, Foxikowych RP lub 5.0 Air ,a dwa które można sobie fajowo ustawić pod każdą dyscyplinę można bez problemów policzyć 

Choć ja jaj z powietrznymi damperami w naszym kraju nigdy nie ogarnę. Różnica między RS Vividem Airem, a moim CCDB Airem to 20 euro (gdzie RS daję pompkę i zestaw serwisowy, a CC kluczyk i tulejki potrzebne do regulacji). DHX Air 5.0 kosztuje o kolejne 100 eurasków więcej ( w zestawie to teraz chyba jest tylko woreczek

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

-
- Kontakt:
Nie za bardzo odpowiedziałes na moje pytanie odnosnie swiatowego instytutu technologi w rowerowym zawieszeniu ale niech Ci będzienukianuki0 pisze:
Bo u nas to rc4 jest najlepszy,nawet jak w niewłaściwe zawieszenie jest wstawiony i wtedy się nazywa ze zawieszenie jest do d a powietrze to be,vivid też be bo jak może coś za 1000 zł dobrze działać,no ale co zrobić.

-
- Kontakt:
Czyli, realnie, nierealnenukianuki0 pisze:Ale z innej strony dobry pomysł tyle że musiało by to byc zdecydowanie niezależne.

Ale wracając do amortyzatora... RS próbuje chyba wpakować do swoich damperów co raz więcej "magicznej" technologii...
Czy w Vividzie Air nadal jest czarodziejska szpilka zmieniająca kształt pod wpływem ciepła? Teraz jeszcze magiczna sprężynka i zmniejszona 60 krotnie siła potrzebna do aktywowania amortyzatora?
Jak to jest, że CCDB działa jak cep? ;>
pozdro
frango
frango
-
- Kontakt: