gogle
gogle
Witam, jako że denerwuje mnie już piach który sypie mi po oczach, zacząłem rozważać kupno gogli. Zastanawiałem się czy te tańsze gogle np. z biedronki/ lidla za kilkadziesiąt złotych, te zimowe, dały by rade? Pasowały by do kasku i czy nie będą mi parować? Najlepiej by było aby wypowiedziały się osoby które już to sprawdzały lub mają znajomych którzy tak jeżdżą.
Jeśli nie to mogę lecz niechętni przeznaczyć do 100 zł i myślałem nad thor'ami Enemy, co o nich myślicie, jakieś opinie?
Pozdrawiam
Jeśli nie to mogę lecz niechętni przeznaczyć do 100 zł i myślałem nad thor'ami Enemy, co o nich myślicie, jakieś opinie?
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Z własnego doświadczenia wiem że pomarańczowa szybka Ci się totalnie nie sprawdzi w słoneczne dni, bądź nawet deszczowe. Tylko Ci przyciemni. Lepiej kupić raz a porządnie, a gdy będziesz potrzebował pojeździć w zimę to dokupisz sobie pomarańczową szybkę czy coś. A co do narciarskich to jeździłem z przymusu 2 miesiące w takowych i powiem tyle że strasznie nie wygodnie się jeździ, gogle same w sobie się zsuwają i nie przylegają tak jak pisali koledzy wyżej.
69 Racing Team - https://www.facebook.com/69RacingTeam
-
- Kontakt: