Kross sign fr - Damper
Kross sign fr - Damper
Witam jaki polecacie damper do ramy Kross sign fr1 <na obecną chwile mam oryginalny> . Amortyzator Marzocchi Junior T 2002 r i ewentualnie jaki amortyzator zamiast podanego wyżej.
Dokładnie jak kolega wyżej wymienił, myślę, że do 300 zł spokojnie jakiś Manitou Swinger 4way lub 6way, może 5th Element, albo Marzocchi Roco.
Oczywiście im więcej hajsu będziesz mógł na to wywalić, tym lepszy damper będziesz mógł kupić. Ważne tylko, żeby do tej ramy kupić krótszy damper, o długości montażowej, tak jak MUSZEL napisał, 190 mm lub 200mm.
Oczywiście im więcej hajsu będziesz mógł na to wywalić, tym lepszy damper będziesz mógł kupić. Ważne tylko, żeby do tej ramy kupić krótszy damper, o długości montażowej, tak jak MUSZEL napisał, 190 mm lub 200mm.
Re:
Trzeba dopowiedzieć, że krótszy damper w Signie poprawi geometrie szczególnie przy Juniorze TLukasz1PL pisze:Ważne tylko, żeby do tej ramy kupić krótszy damper, o długości montażowej, tak jak MUSZEL napisał, 190 mm lub 200mm.

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Szczerze mówiąc po rower jeszcze nie pojechałem mam po niego przyjechać jako "1 klient". Rozważam jeszcze opcje tego:
http://olx.pl/oferta/rower-dh-fr-duncon ... 018ae2e74a
Co możecie powiedzieć? Który byłby lepszy w tym wypadku
@Piszę w tym temacie ponieważ nie chcę robić spamu/syfu na forum.
http://olx.pl/oferta/rower-dh-fr-duncon ... 018ae2e74a
Co możecie powiedzieć? Który byłby lepszy w tym wypadku
@Piszę w tym temacie ponieważ nie chcę robić spamu/syfu na forum.
Re:
Może w pracy jestAzerois pisze:Właśnie dzwonie aczkolwiek, nie odbiera właściciel.

Nie ma co porównywać. Również polecam Cane Corsko

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Big Hit + 66 RC 2005r.