W tym temacie nie chcę, przedstawić oferty mojego roweru czy coś w tym stylu.Generalnie chciałbym sie was zapytać o coś poniewąż, ostatnimi dniami sprzedałem swój rower, nie będze pisać jaki i niech tak lepiej zostanie opisałem mojemu kontrahentowi wszystkie części jakie były w roweże jedyne co nie napisałem to o tarczach lecz dodałem je osobno do kartonu opisałem praktycznie wszystkie mankamenty itd jedyne chyba co może być nie tak to wylewający sie olej z ham jednak jest to sprawa przykręcenia zbiorniczka.Kontrahentowi przedstawiłem jasno co jak wygląda poszczególne przedmioty.Miałem mu odpowietrzyć ham jednak nie miałem czasu i napisałem mu o tym.Niechce wyjść ja jakiegoś zodzieja/oszusta bo nim nie jestem zależało mi tylko na sprzedaży roweru,napisałem jeszcze w opisię,że rower wymaga i tak z czasem wkładu finansowego,i że proszę o przemyślane kupno roweru i że, zwrotów towarów nie przyjmuję ponieważ jestem osobą prywatną a nie prowadze żadnej działalności gospodarczej.I tu moje pytanie obawiam się że kontrahent będzie chcieć zwrotu roweru lub czegoś typu sprawa sądowa czy zgłosi to na policje niewiem w sumie czemu tak jakoś nachodzą mnie takie myśli ale ludzie w końcu sa różni i nie wiadomo co im odbije