Zbudowanie tras na działce
-
- Kontakt:
Zbudowanie tras na działce
Witam.
Otóż ojciec który posiada działkę 4 tyś m2 z pewnych okoliczności mniejsza jakich jakby dał mi działkę nie dokońca przepisał itd lecz wyraził zgodę że mogę sobie porobić jakieś hopki co chce w gre jeszcze wchodzi ładowarka w sensie koparka jednak nie jest to jakaś mini tylko normalna łądowarka coś takiego https://www.google.pl/search?q=koparka4 ... B541%3B406 mógłbym tym wykopać w sumie co chce czyli już najlepiej stoliki problem w tym że na tym terenie zbyt niema górki więc w grę wchodzi speedbox lub usypać górkę i pytanie jak więlką mogę usypać górkę takim czymś ile to miej więcej zajmie czasu ? a co do hopek chciałbym zrobić coś typu nie jakieś 10m przelotki tylko po 6-8m może 8m to za dużo troszke może jakieś 7m maximum + oczywiście bandy z step up'mi lub czymś podobnym
Otóż ojciec który posiada działkę 4 tyś m2 z pewnych okoliczności mniejsza jakich jakby dał mi działkę nie dokońca przepisał itd lecz wyraził zgodę że mogę sobie porobić jakieś hopki co chce w gre jeszcze wchodzi ładowarka w sensie koparka jednak nie jest to jakaś mini tylko normalna łądowarka coś takiego https://www.google.pl/search?q=koparka4 ... B541%3B406 mógłbym tym wykopać w sumie co chce czyli już najlepiej stoliki problem w tym że na tym terenie zbyt niema górki więc w grę wchodzi speedbox lub usypać górkę i pytanie jak więlką mogę usypać górkę takim czymś ile to miej więcej zajmie czasu ? a co do hopek chciałbym zrobić coś typu nie jakieś 10m przelotki tylko po 6-8m może 8m to za dużo troszke może jakieś 7m maximum + oczywiście bandy z step up'mi lub czymś podobnym
Pozdrawiam misiekmisiu
.

Re: Zbudowanie tras na działce

Taka powinna styknąć na początek.
Postaram się przetłumaczyć.
Ojciec pozwolił zrobić mu na działce hopki, które zrobi o to takim sprzętem: https://www.google.pl/search?q=koparka4 ... B541%3B406
Pyta również czy zrobić speedbox'a czy usypać górkę i ile zajmie usypanie mu górki tą ładowarką. No i gada coś o jakiś hopach z stolikami 6-7m bandami itp. Mam nadzieje, że choć trochę pomogłem.
Ojciec pozwolił zrobić mu na działce hopki, które zrobi o to takim sprzętem: https://www.google.pl/search?q=koparka4 ... B541%3B406
Pyta również czy zrobić speedbox'a czy usypać górkę i ile zajmie usypanie mu górki tą ładowarką. No i gada coś o jakiś hopach z stolikami 6-7m bandami itp. Mam nadzieje, że choć trochę pomogłem.
Jestem z małopolski.
Wychodze na pole.
Wychodze na pole.
jak zgredy -jescze sie o cos przypierdolcie.
ps
chopak raczej chciał dobrze, a Wy go zjebaliscie za interpunkcje..
ps
chopak raczej chciał dobrze, a Wy go zjebaliscie za interpunkcje..
enduro/ fr/ street www.pinkbike.com/u/mongolski/
-
- Kontakt:
Tak w sumie to chce,lata mi to czy mam konto tutaj czy nie.Napisałem wszystko na temat, to nie jest jakieś dyktando.Większość z was mówi tak samo, posługując się slangami tzn: "mową czy językiem, tutejszych nastolatków: spoko,super itd" więc ja też mogę, was równie dobrze krytykować bo widać, że jesteście na studiach humanistycznych z rozszerzeniem J.Polskiego.I widać kto jest nie powiem już jaki
.
Pozdrawiam, jestem ciekaw ile jeszcze będzie komentarzy, na temat krytyki wobec mojej strony
Ps.I dodam na koniec, te wasz "doradzanie" drugiej osobie np."kup to lub to","zrób tak i tak"

Pozdrawiam, jestem ciekaw ile jeszcze będzie komentarzy, na temat krytyki wobec mojej strony

Ps.I dodam na koniec, te wasz "doradzanie" drugiej osobie np."kup to lub to","zrób tak i tak"
Pozdrawiam misiekmisiu
.

1. Po co zakładasz konto i zadajesz pytania jeśli "(...)lata mi to czy mam konto tutaj czy nie (...)" oraz "(...) Ps.I dodam na koniec, te wasz "doradzanie" drugiej osobie np."kup to lub to","zrób tak i tak"" (w tym drugim zdaniu notabene nie do końca rozumiem, co masz na myśli).
2. Jeśli jesteś analfabetą i nie umiesz pisać po polsku to po co ktoś ma Ci odpowiadać jeśli najprawdopodobniej nie zrozumiesz odpowiedzi?
3. Naprawdę nie widzisz różnicy między Twoim pierwszym postem, a pojedynczymi literówkami/używaniem kolokwializmów? Jeśli nie to patrz pkt.2
2. Jeśli jesteś analfabetą i nie umiesz pisać po polsku to po co ktoś ma Ci odpowiadać jeśli najprawdopodobniej nie zrozumiesz odpowiedzi?
3. Naprawdę nie widzisz różnicy między Twoim pierwszym postem, a pojedynczymi literówkami/używaniem kolokwializmów? Jeśli nie to patrz pkt.2
Widzisz drogi misiu, po prostu każdy się na Tobie poznał
Każdy Twój temat będzie się kończył tak samo. Ja mam dwie propozycje:
1. Zbanować gościa - wielokrotnie w różnych [często swoich] tematach pokazał swoją niższość i brak poszanowania forumowiczów, regulaminu itd. Nawet pisał w prost kilka razy, że specjalnie w taki sposób pisze.
2. Po prostu olać gościa jeśli moderacja nie zrobi z gościem porządku - w ogóle, ja się pytam gdzie oni są?! Ciągle tylko KubaLa wdaje się w przepychanki z głupkami i sieje ferment, działaj chłopie.
Temat o Szymonie G. umiera, a tu głupota kwitnie.

1. Zbanować gościa - wielokrotnie w różnych [często swoich] tematach pokazał swoją niższość i brak poszanowania forumowiczów, regulaminu itd. Nawet pisał w prost kilka razy, że specjalnie w taki sposób pisze.
2. Po prostu olać gościa jeśli moderacja nie zrobi z gościem porządku - w ogóle, ja się pytam gdzie oni są?! Ciągle tylko KubaLa wdaje się w przepychanki z głupkami i sieje ferment, działaj chłopie.
Temat o Szymonie G. umiera, a tu głupota kwitnie.

Zabawnie jest i tyle 
A groźba warna była dla Mongolskiego za wulgaryzmy.
Ziomeczku, zadajesz po prostu pytania na które nie ma odpowiedzi.
W sumie to tylko to jedno pytanie wyłowiłem z tego tekstu.

A groźba warna była dla Mongolskiego za wulgaryzmy.
Ziomeczku, zadajesz po prostu pytania na które nie ma odpowiedzi.
Zależy jak duże będzie to coś i jak bardzo będzie ogarnięty operator tego czegoś. Od 6h do 6 tygodni.pytanie jak więlką mogę usypać górkę takim czymś ile to miej więcej zajmie czasu ?
W sumie to tylko to jedno pytanie wyłowiłem z tego tekstu.
A rób co chcesz, Twój teren, Twoje zabawki. Chcesz się pochwalić czy co...a co do hopek chciałbym zrobić coś typu nie jakieś 10m przelotki tylko po 6-8m może 8m to za dużo troszke może jakieś 7m maximum + oczywiście bandy z step up'mi lub czymś podobnym
Z gówna bata nie ukręcisz.
Re:
rozejrzyj sie po forum, połowe bys wywarnowałKubaLa pisze: A groźba warna była dla Mongolskiego za wulgaryzmy.

enduro/ fr/ street www.pinkbike.com/u/mongolski/