rama dc cane corso 2008 opinie i wartość cena

wentel
Kontakt:

rama dc cane corso 2008 opinie i wartość cena

Post autor: wentel »

Witam tak jak w temacie chciałbym o ocenę ramy dc cane corso 2008 i wartość jej i czy warto na niej jeździć
ostatni_archaniol
Kontakt:

Post autor: ostatni_archaniol »

Witam

Widze że odpowiedzi masa, powiem o swoim doświadczeniu z ramą, mam taką, właśnie ją sprzedaje bo już nie pośmigam z powodu zdrowia, to moja pierwsza rama full i jestem zadowolony, czy warto na niej jeździć, no cóż kilka osób widziałem na tych ramach i nie narzekali, ja równierz, dobrze pasuje do niej jednopółka, ja śmigałem z marzocchi 66 rc 2005 rocznik i bardzo fajnie się to uzupełniało., potem zmieniłem na foxa 40 i też mi się podobała współpraca, nie bardzo wiem jak ze skakaniem bo to co ja latałem to maks hopy pół metra bo miałem połamane nadgarstki i wolałem nie ryzykować, ale w górach rower spisywał się zajefajnie, dużym plusem jak dlamnie to, że nie wlokłem suportem po pdłodze, jak był jakiś gorszy teren, jak wyregulujesz dobrze to pieknie wybiera oczywiście pod swoją wagę.Sztywność, myślę że dobra, jeśli ktoś twierdzi, że ta rama się gnie, to chyba się jemu gnie, tam jest sztywna oś i trzyma wszystko solidnie, a wartość no nie będe o tym pisał bo byłbym nieobiektywny, zależy jaki stan ramy jak rama zadbana to nikt tanio nie sprzeda dobrej ramy, a jak skatowana to byle poszła, a martwić się będzie ten co kupił.

Pozdrawiam i poczekaj jeszcze na inne opinie.
ODPOWIEDZ