Witam. Od paru dni poszukuje i zastanawiam się czy można gdzieś dokupić "nosek" do gogli, podobny do tego w załączniku.
Mam krzywy ryj dlatego przy mocniejszych lądowania gogle zsuwają się i zatykają mi nos, a nie chce ich mocno ściągać (ściskać) bo są wtedy po prostu nie wygodne.
Czy ktoś się spotkał z czymś takim?
Moje gogole to 100% Accuri.
"Nosek" do gogli - poszukuje.
"Nosek" do gogli - poszukuje.
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
przykleić dlatego-że w accuri nie ma mocowań.
poza tym w żaden sposob nie rozwiąże to twojego problemu-bo nosek to tylko rodzaj ochraniacza,głownie przed błotem.nie opiera się o nos,wręcz go nie dotyka, gogle i tak opierają się na piance u nasady nosa.
jeżeli cokolwiek ma ci pomoc to chyba tylko delikatne podcięcie pianek. zresztą prawie wszyscy którzy mają krzywe przegrody-tak właśnie robią,gogle opierają się wtedy na policzkach i nie przytykają dziurek
poza tym w żaden sposob nie rozwiąże to twojego problemu-bo nosek to tylko rodzaj ochraniacza,głownie przed błotem.nie opiera się o nos,wręcz go nie dotyka, gogle i tak opierają się na piance u nasady nosa.
jeżeli cokolwiek ma ci pomoc to chyba tylko delikatne podcięcie pianek. zresztą prawie wszyscy którzy mają krzywe przegrody-tak właśnie robią,gogle opierają się wtedy na policzkach i nie przytykają dziurek