Ze względu na to że duzo ludzi loguje sie zeby zalozyc jakis idiotyczny topic o dragu czy dotyczący jego przemyslen typu "umiem to i to czy jestem dobry". Proponuje (tu apel do Nikona) wprowadzic zwykle ostrzezenie przy rejestracji typu.
"UWAGA ROZDRAŻNIENI FORUMOWICZE.. Jesteś nowy wiec kilka zasad..
1. zanim napiszesz cos poczytaj troche aby dowidziec sie co wolno a czego nie
2. nie zakładaj temetu o dragsterze bo było ich pełno (uzyj opcji szukaj)
3. nie zadawaj głupich pytań (np. czy jestes dobry)
4. nie spodziewaj sie cieplego pryjęcia - jeżeli złamiesz zasade 2 lub 3 zostaniesz poprostu zj***** przez szanowne towarzystwo.
Piotrek_MIZI sorki ze uzyłem Twojego przykladu do Ciebie nic nie mam ale pytanie było dość glupie.
Może taki sposób choć troche zmniejszy liczbe tematow o dragach itp.
Pomysł na nowych
noo dobre a w 4 ptk powinno być
"4. nie spodziewaj sie cieplego przyjęcia - jeżeli złamiesz zasade 2 lub 3 zostaniesz poprostu zjeba.ny przez szanowne towarzystwo i wypierdolony na kopach,a jak jestes koną16 to spierdal.aj z PL bo przyjedziemy i rozjebie.my ci chawire:D:D" wiem że może drastyczne ale większość tych "superwymiatającychbikerów" którzy mają po 11lat wiecej by tu niezajżała:P pozdro500
"4. nie spodziewaj sie cieplego przyjęcia - jeżeli złamiesz zasade 2 lub 3 zostaniesz poprostu zjeba.ny przez szanowne towarzystwo i wypierdolony na kopach,a jak jestes koną16 to spierdal.aj z PL bo przyjedziemy i rozjebie.my ci chawire:D:D" wiem że może drastyczne ale większość tych "superwymiatającychbikerów" którzy mają po 11lat wiecej by tu niezajżała:P pozdro500
lej na mÓr!!!!!!!!!