Witam,
krótkie pytanie o uszczelki do Boxxera, mianowicie amortyzator moczy się na goleniach - wycieka olej spod uszczelek przy mocniejszej pracy, zakładam ze to problem z uszczelkami. Potrzebuje wymienić uszczelki olejowe i kurzowe czy wystarczy wymienić same olejowe? kurzowe wizualnie w dobrym stanie,golenie w idealnym stanie,
z góry dzięki za rady!
Pytanie o uszczelki do Boxxer rc 2011
-
- Kontakt:
boxxer poszedł na serwis, nie miałem czasu zeby sam go otworzyć ale znajomy dobry serwisant pogrzebie przy nim pod koniec tygodnia,
zauważyłem inny problem, gdy amortyzator obrócę do góry nogami coś w środku przesuwa się ku ziemi, jakby tłumik w środku rozkręcił się(?), jakiś pomysł co to może być? na rozkręcenie muszę poczekać a chodzi mi to po głowie ciągle
zauważyłem inny problem, gdy amortyzator obrócę do góry nogami coś w środku przesuwa się ku ziemi, jakby tłumik w środku rozkręcił się(?), jakiś pomysł co to może być? na rozkręcenie muszę poczekać a chodzi mi to po głowie ciągle