[FRmaniak] Kross sign Fr + Vivid R2 + Marzocchi Junior 2006

FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

Na kamieńsk się wybieramy z kolegami jak tylko śniegi stopnieją i się osuszy. No MUSZEL możemy się ustawić jakoś po świętach jak pogoda będzie, o ile do tego czasu wystrugam ten adapter w finalnej wersji

yaaz
Kontakt:

Post autor: yaaz »

"Sprzedający otrzymał oficjalną prośbę o jak najszybsze wyjaśnienie problemu. Jednocześnie warto podjąć kolejną próbę rozwiązania sprawy poprzez bezpośredni kontakt z Kontrahentem."

oddajesz pieniądze czy dalej chcesz to ciągnąć?
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

FRmaniak pisze:No MUSZEL możemy się ustawić jakoś po świętach jak pogoda będzie, o ile do tego czasu wystrugam ten adapter w finalnej wersji
a ja musze wymyślić jak moją kochaną Króweczke przytargać do Łodzi ;)
FRmaniak
Kontakt:

Daleko nie masz, dojedziesz jakoś ;)

MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

jakiegoś kumpla trzeba zwerbować, bo w autobus ciężko będzie z rowerem i manatkami naraz, a wręcz to niemożliwe bo autobusy w obie strony zawsze przepełnione ;) i BH do małych nie należy... będe próbował, jak sie uda będe pisał pw, nie zaśmiecał wątku ;)
Moherek993
Kontakt:

Post autor: Moherek993 »

yaaz załatwiaj jakieś swoje sprawy poza tematem, srasz się nie wiadomo o co. Takie rzeczy to na PW. FRmaniak zapodawaj foty z tym adapterem, ciekawi mnie on :D
FRmaniak
Kontakt:

Jutro postaram się wstawić zdjęcia z prototypem wyciętym z pleksi, zamiast śruby mocującej to wsadzona kredka, tulei nie mam więc wsadziłem sworzeń owinięty papierem żeby nie było dużego luzu i złożyłem wszystko do kupy żeby zobaczyć jak to będzie wyglądać :D

ODPOWIEDZ