Piasta sram x-7

wujekbronek
Kontakt:

Piasta sram x-7

Post autor: wujekbronek »

czy w/w pieście można dostać się do zapadek ?

żeby tochę ponaciągać sprężynki bo nie słychać tykania
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

W każdej da się dostać do bębenka, ale niestety Cię zasmucę bo zapadki sprężynki czy co tam jest nie służą do naciągania. Większy lans osiągniesz zmieniając piastę, innej opcji nie ma.
Schokowafel
Kontakt:

Post autor: Schokowafel »

Kup lepiej pompke do penisa a nie bedziesz piaste podgłaśniać, lepiej podnosi ego.
bakubrody
Kontakt:

Post autor: bakubrody »

jak nie słychać wcale to musisz faktycznie rozebrać i wyczyścić , a jeśli uważasz ze słychać za słabo jak na twój gust to kombinuj , wymień piastę , albo zapodaj mocniejsza sprężynkę albo daj 2 standardowe abo daj rzadszy smar na zapadki i nie ma tam nic do dociągania
PoleK
Kontakt:

Post autor: PoleK »

Teraz wszyscy z niego leją a jak pare lat temu napisałem w tym stylu posta na forum to dostałem warna;)

ale chłopaki mają rację, albo wydech, albo pompka, zależy czy wolisz robić wrażenie na 13stkach/gimnazjum czy na laskach w lozku:P
http://www.pinkbike.com/photo/5516869/
http://tnij.com/Sprzedam_stuff :)
wujekbronek
Kontakt:

Post autor: wujekbronek »

ja prdl chciałem tylko zapytać czy da się tam dojść bo chciałem trochę ją podgłośnić, ;d poprostu lubię jak tyka, a wy wpierdala*ie się (oprócz ggg)z jakimiś pompkami czy wydechami,

nie możecie poprostu napisać czy się da, jak to zrobić ? widocznie na tym forum oprócz adminów i kilku ogarniętych/pomocnych ludzi sami hejterzy którzy zjadą Cię za to że coś źle napisałeś/ nie umiesz tego zrobić ;d

Peace !
djwiocha
Kontakt:

Post autor: djwiocha »

Ja też lubię jak piasta tyka, bo wtedy wiem ze nie ma tam bagna :D

Jak chcesz "podgłośnić" piastę to po pierwsze musisz ja rozebrać, wyczyscić zapadki i te "schodki", dać tam odpowiednio mało smaru zęby się le kleiło, a żeby się nie starło w pył. Jak nadal będzie za cicho to możesz zrobić sprężynkę z kółka od kluczy, ale to już jest raczej hardcore. Ja sam polecam raczej zajrzenie do środka i wyczyszczenie bo pewnie jest juz tam niezłe bagno i dlatego nie słychać zapadek, albo po prostu taka piasta.

Mój novatec od zawsze głośno tyka i nie musiałem nic robić.
ROWER / BLOG / YOUTUBE / PINKBIKE
ODPOWIEDZ