Opinia na temat dartmoor wish
Opinia na temat dartmoor wish
Witam,jak w temacie szukam opinii na temat ramy dartmoor wish.Chcę złożyć ciężkie enduro czy owa rama nada się?
W zależności ile masz wzrostu, dostępny w tym momencie rozmiar ramy jest dośc krótki, a rura podsiodłowa dośc niska. Jeśli masz wiec więcej niż 175cm wzrostu może okazać się że rama będzie dla Ciebie mała. Jak samą długość można lekko skorygować mostkiem, tak może okazać się że sztyca będzie musiała być ogromna.
Wisha bardziej pod Enduro planujemy na 2014.
Wisha bardziej pod Enduro planujemy na 2014.
http://www.pinkbike.com/photo/9097125/
Przeczytaj co tam jest napisane, ja pytałem się tam już o to ja się nim jeździ w enduro
Przeczytaj co tam jest napisane, ja pytałem się tam już o to ja się nim jeździ w enduro
GG 10980116
do enduro zdecydowanie za nisko. Nie osiągniesz pełnego wyprostu nogi na ramie 13", chyba że dasz sztyce 500, ale to mija sie z celem.FRmaniak pisze:To zależy co kto lubi, ja mam 182cm wzrostu i bardzo dobrze czuję cię na ramach w rozmiarach 14-15, a na takim wishu który ma chyba 13" czułbym się jeszcze lepiej
Spójrz na SodeMamba pisze:Witam,jak w temacie szukam opinii na temat ramy dartmoor wish.Chcę złożyć ciężkie enduro czy owa rama nada się?