[Kacper Czewa] Specialized Demo 8 2008 + Fox DHX 5.0+888RC2X

Kacper Czewa
Kontakt:

Post autor: Kacper Czewa »

Hehehe wszystko spasowało :) troszkę urwałem a czy okazja to wyjdzie w praniu jak go odbiore :) hehe
Kacper Czewa
Kontakt:

zgodnie z obietnicą dodaje zdjęcia już z boxxerem i mostkiem sunline :)

Obrazek

Obrazek

boxxer póki co działa dramatycznie ... można powiedzieć że nie działa .... ma do mnie przyjechać kolega co ma identycznego boxxera i może mi go poustawia , w przeciwnym razie od razu zgłaszam sprawę do allegro ... ale jestem dobrej myśli że jest ok bo budowa tego amortyzatora jest w miarę prosta i chyba ciężko coś w nim spierd..... lić chociaż artystów nie brakuje hehehehehe

oczywiście z braku adaptera do boxxera nie ma zainstalowanego hamulca :P
FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

Jak nie działa to bym odrazu odesłał, rozbierzesz go i potem sprzedawca ci powie że ty coś zepsułeś jak rozbierałeś

Kacper Czewa
Kontakt:

nie planuje go rozbierać :) chcę tylko sprawdzić ciśnienie w komorach a pompki nie mam i zweryfikować odpowiednio czy regulacje działają i wpływają na pracę amortyzatora :) . Kurde mam nadzieję że wszystko jest ok bo wygląda to mega dobrze ten amortyzator :D hehehe
Michal9999
Kontakt:

Re: [Kacper Czewa] Specialized Demo 8 2008 + Fox DHX 5.0+888

Post autor: Michal9999 »

Ahhh, szkoda :( Faktycznie lepiej nie rozbieraj bo potem Ci go sprzedawca nie przyjmie, i zostaniesz z gównem. Ale na pocieszenie powiem Ci że prezentuje się bosko z boxxerem!! :D

Edit: Nie zauważyłem twojego posta :wink: Skoro tak, to sprawdzaj i koniecznie daj znać! :wink:
Kross Level A8 + RS Tora 318SA
http://ujeb.se/wFhyoQgkNANT
Kacper Czewa
Kontakt:

tak jak już napisałem tylko sprawdzę czy działają regulacje :) nawet nie zamierzam go rozbierać ;)

Dam znać mam nadzieję że jeszcze dzisiaj bo kolega do mnie już się wybiera z pompką :D hehe
Michal9999
Kontakt:

Oby działały! Boxxer na zdjęciach wyglądał raczej zdrowo, no ale przez zdjęcia nie zajrzysz do środka :| Mam nadzieję że wszystko będzie z nim dobrze! ;) BTW. ten mostek wydaje się na zdjęciach długi i wysoki :shock:

Edit: haha, to jak najszybciej sprawdzaj i dawaj sprawozdanie! :wink:
Kacper Czewa
Kontakt:

to jest dokładnie ten mostek :D może coś na zdjęciu śmiesznie wyszło :P Obrazek
Michal9999
Kontakt:

Wiem co to za mostek ;) Na zdjęciach tylko tak wygląda ;) I co, wymyśliliście coś z kumplem?
Kacper Czewa
Kontakt:

Jutro ma podbić ale chyba jest wszystko ok ;) hehe
Kacper Czewa
Kontakt:

Problem zdiagnozowamy ... Amortyzator został źle zserwisowany i poskladany ... Gosc co mi go sprzedał oddał amorka do serwisu i tam popierniczyli ilości wlanego oleju oraz źle go poskladali .... Technicznie wszystko jest ok ;)
FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

I weź tu teraz daj amor do serwisu :roll:

Michal9999
Kontakt:

Re: [Kacper Czewa] Specialized Demo 8 2008 + Fox DHX 5.0+888

FRmaniak pisze:I weź tu teraz daj amor do serwisu :roll:

Dokładnie :roll:
Dobrze że tylko to ;) Ogarniaj serwis i wio na trasy! :p Teraz pozostaje tylko malowanie :)
Kacper Czewa
Kontakt:

Zawiozłem cały rower do serwisu gdzie pracuje gosc po szkoleniach Rs-a itd i wiele boxxerow rozkrecal w swoim życiu ;) od razu zauważył ze jest za dużo oleju wlane i najprawdopodobniej nieodpowiednie gęstości ;) zepsuć tam nie ma co więc jestem dobrej myśli :) . Ciezko jest stwierdzic bez rozkrecania co moze mu na 100% dolegac ale nJprawdopodobniej to jest to ..

Mega sprzedawca !

Gosc od razu zaproponował mi zwrot kasy lub naprawę i przesyłkę na jego koszt itd :) Dał amortyzator do serwisu w lutym i nie zakładał juz go do swojego roweru w przekonaniu ze wszystko jest ok ;) czasami mozna ładnie sie zaskoczyć ;) . Zadziwia mnie fakt jak mozna źle złożyć tego boxxera ... Oglądałem Manuala i wyglada to wszystko bardzo prosto .... :p nigdy nie wiesz oddając sprzęt do serwisu jak ci go ktoś robił ;) hehe
Kacper Czewa
Kontakt:

W zeszłym tygodniu sprzedałem rower i zakupiłem nówkę sztukę Specialized Demo 8 I Z 2012 .Uzyskałem dobrą cenę i zdecydowałem się kupić :) . Już w niedziele na nim latałem w Kamieńsku i jest kosmos !!! Przepaść w porównaniu do poprzedniego roweru pewnie ze względu na rozmiar ,bo teraz mam L .Zupełnie inna jazda :D Jest radocha mega !!! :D Trzeba na nowo uczyć się jeździć^^ heheheheh Obrazek
ODPOWIEDZ