Phantom czy Hornet 2011 lub 2012 Pomocy!!
Phantom czy Hornet 2011 lub 2012 Pomocy!!
Nie wiem czy to wlasciwe miejsce do takiego pytania..Mam zamiar kupic ramke do lekkiego dh/fr i nie wiem co wybrac mam amortyzator 180 mm i chce wiedziec ktora z nich wytrzyma i nie peknie i nic sie z nia nie bedzie dzialo.Prosze o pomoc!!
Ja mam Horneta 2011, długo go nie testowałem bo cały czas zima :/ Ale Uważam że jest ładniejszy (2013 jest już naprawdę paskudny), chociaż tutaj nie o to chodzi. 2012 ma główkę na stery tappered, jest wiec bardziej przyszłościowy, ale musisz więcej zainwestować w stery, bo pewnie pakował będziesz redukcyjne na zwykłą sterówkę. 2012 i 2011 różnią się tylko główką ramy i wyglądem.
Jeśli cię to interesuje to ja pakuje do swojego Horneta właśnie 66 (2007), bo Drop Off 3 150 mm wydawał mi się za niski, no i przechodzę na wyższy level.
Jeśli cię to interesuje to ja pakuje do swojego Horneta właśnie 66 (2007), bo Drop Off 3 150 mm wydawał mi się za niski, no i przechodzę na wyższy level.
ROWER / BLOG / YOUTUBE / PINKBIKE