Wybór kasku
Wybór kasku
Witam na wstępie chce przeprosić jeśli pisze w złym dziale. Co do tematu mam do wyboru 3 kaski: sixsixone COMP II, sixsixone COMP II SHIFTED, O'neal Backflip Crypt. Może ktoś jeździ w tych kaskach, albo jeździł, może ktoś ma znajomych którzy posiadają te kaski i mogły by je trochę opisać. Pozdrawiam 

-
- Kontakt:
Re: Wybór kasku
Ja tez mam compa 2 i sobie chwale, głowę chroni dobrze, testowałem to
aczkolwiek moze jakies EVO etc?

aczkolwiek moze jakies EVO etc?
Ja też mam Comp II i jestem mega zadowolony. łepetyna się nie poci, dużo mnie nie kosztował, wygląda zajebiście:) tylko 90% raiderów u mnie w okolicy w tym jeździ, wiec sie nie wylansujesz
jedyny mankament to to że szczenę można zgiąć w ręku, ale na twary przy kilku glebach zęby pozostaly na swoim miejscu
polecam na początek

Wóda, dziwki i rowery 

Siema u mnie kumple jezdza w kaskach: 661 cop2 i oneal fury rl żułto czerwony, cop 2 dla mnie to suff kumplowi zleciał i pękła regulacja daszku a innemu po lekkich uderzeniach kask pękną w kilku miejscach, oneal fury rl jest 100% lepszy niz cop bo kumpel wjechał z fronda w dórze drzewo i nic sie nie stało z kaskiem.Sam kupuje taki kast. Mam nadzieję że pomogłem. P 

Yogi393
yogi393 pisze:Siema u mnie kumple jezdza w kaskach: 661 cop2 i oneal fury rl żułto czerwony, cop 2 dla mnie to suff kumplowi zleciał i pękła regulacja daszku a innemu po lekkich uderzeniach kask pękną w kilku miejscach, oneal fury rl jest 100% lepszy niz cop bo kumpel wjechał z fronda w dórze drzewo i nic sie nie stało z kaskiem.Sam kupuje taki kast. Mam nadzieję że pomogłem. P
Zainwestuj lepiej w słownik ortograficzny a nie w kask...
Re: Wybór kasku
yogi393
To się nie wypowiadaj lepiej ,a nie ośmieszasz się i szukasz usprawiedliwień.
To się nie wypowiadaj lepiej ,a nie ośmieszasz się i szukasz usprawiedliwień.
-
- Kontakt:
Kolega podkreślił, że ma 3 do wyboru, więc wnioskuję, że chodzi o tą półkę cenową. Jak się ma więcej kasy, to oczywiście, dużo lepiej kupić coś lepszego.
Styczność miałem wcześniej z innymi kaskami i tak polecam comp II, ale dzwona dużego w nim faktycznie jeszcze nie miałem.
Swoją drogą, zapytam szczerze.. szczęka właśnie nie powinna być delikatnie poddatna? Przecież to nie chodzi o to, by pasek regulacji ciebie udusił przy mega glebie.
Styczność miałem wcześniej z innymi kaskami i tak polecam comp II, ale dzwona dużego w nim faktycznie jeszcze nie miałem.
Swoją drogą, zapytam szczerze.. szczęka właśnie nie powinna być delikatnie poddatna? Przecież to nie chodzi o to, by pasek regulacji ciebie udusił przy mega glebie.