aenim pisze:Czemu Schodek pozbył się tego cuda?
Przecież on teraz Diamondback. A swoja droga enduro, od kiedy?
ravfr pisze:Wg. Linkage ruch osi do tyłu to ok. 35 mm .
Linkage nie jest dokładne, Z takimi ramami ma najwieksze problemy.
To teraz jasna sprawa, umknęła mi wiadomość o Diamondbacku. Jedi to właśnie jedyna, obok Undead'a rama dh, którą bym teraz rozważał. Jak dobrze pójdzie, środki w tym roku pozwolą na coś fajnego.Przecież on teraz Diamondback. A swoja droga enduro, od kiedy?
To ty na rowerze dh już nie jeździsz? Swoja droga myslalem, że tym rowerem dh jest legendaenim pisze:To teraz jasna sprawa, umknęła mi wiadomość o Diamondbacku. Jedi to właśnie jedyna, obok Undead'a rama dh, którą bym teraz rozważał. Jak dobrze pójdzie, środki w tym roku pozwolą na coś fajnego.
A budżetowe enduro się składa właśnie
Twój post też nie. Chyba ci się role pomyliły.Grzesiek888 pisze:ta dyskusja nie dotycz kolegi rowera !
Bos mi sie mega podoba ale ich podejscie do obsługi klienta, dostępność częśći etc. w ostatnich latach skutecznie mnie do firmy zniechęcała. Dopóki sie nie zmieni to wolałbym foxa, którego po prostu latwiej jest naprawić jak cos sie spieprzy.mateusz54 pisze:jeszcze nie wiem zależy na czym mi się będzie lepiej jeździło to zostawię
Spaced pisze:Bos mi sie mega podoba ale ich podejscie do obsługi klienta, dostępność częśći etc. w ostatnich latach skutecznie mnie do firmy zniechęcała. Dopóki sie nie zmieni to wolałbym foxa, którego po prostu latwiej jest naprawić jak cos sie spieprzy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości