technika...
technika...
cześć pisze do was ponieważ jestem noy i chciałbym dowiedzieć sie pare rzeczy od doświatczonych pare rad co robic a czego nie robić przy zjazdach jak sztywno nie lądować itd z góry dzieki 

no własnie nie lubie skakać na wysokich bo jeszcze nie panuje nad rowerm dla tego najpierw na zjazdach potrenuje ale musze wiedzieć jak sie wychylić czy coś takiego wiem ze każy ma swoją technike ale niechce np za bardzo do tyłu sie odchylac jeszcze jedno moze mnie ktoś (tekstem)xd jak moge tylnym kołem zażucać tak to potrafie ale zeby jechać sybko i zrobić tak ostry zakręt to nie 

1 Sprawa to musisz być wyluzowany i rozgrzany bo inaczej może się to źle skończyć
.
2 Sprawa to zależy od ciebie technikę sam sobie wyrobisz, co do pochylania to nie rób tak żebyś miał dupe nie wiadomo jak daleko, po prostu w miarę pochylony ale tak żebyś panował nad rowerem czyli masz luźno ręce na kierownicy a nie jak byś chciał je naciągnąć czy coś w tym stylu.
3 Napisz jeszcze raz o co chodzi z zakrętami bo nie ogarniam, dziwnie to napisałeś.
4 Tak na przyszłość to interpunkcja, będzie cie dużo łatwiej zrozumieć i będzie się to milej czytało

2 Sprawa to zależy od ciebie technikę sam sobie wyrobisz, co do pochylania to nie rób tak żebyś miał dupe nie wiadomo jak daleko, po prostu w miarę pochylony ale tak żebyś panował nad rowerem czyli masz luźno ręce na kierownicy a nie jak byś chciał je naciągnąć czy coś w tym stylu.
3 Napisz jeszcze raz o co chodzi z zakrętami bo nie ogarniam, dziwnie to napisałeś.
4 Tak na przyszłość to interpunkcja, będzie cie dużo łatwiej zrozumieć i będzie się to milej czytało