Zeby nie było, miałem protoplaste signa

Dziekuje

Spoko, widziałem kolesia profil co na tej ramie takie walił dropy, że 90% z forum by się zesrało :PKross Sign Fr2 - dobra maszynka do jazdy z krweznikow ...
Powodzenia z wstawianiem większego :P Wielbłąd wyjdzie. 14-16cm skoku spokojnie wystarcza ponownie powiem, na początek/ do jazdy amatorskiej.damper mniejszy niz 200 to totalny debilizm bo wtedy wychodzi sztywniak
W nowym signie jak zegniesz rękoma dostaniesz ode mnie nagrodę złotych kalesonTył odjezdza w zakretach bo trójkat jest tak giętki ze mozna go wyginac rękami,
Ja bym kupił demo, co za problem, kilka tysięcy tylko więcej, przecież to tyle co wakacje, ale liczy się szacunek ludzi ulicy i jeżdżę na fr'ce... [ironia] Tak serio, dolicz do tej 10 letniej ramy wymianę wszystkich łożysk, wymianę piasty, za tym też często szprych, suportu, tak się mówi, a 1500 z wysyłkami wyjdzie.i za 700-800 zl mozna kupic BigHit-a który jest o niebo lepszy
miałem Signa i polecałem żeby nie było. Ale i mam BH. Suport ten sam, tak samo i piasta. Szprych nie trzeba zmienić, tylko trzeba umieć przecentrować koło. Łożyska często ludzie wymieniają od nowości, ja np wymieniłem 2 lata temustomatolog pisze:Tak serio, dolicz do tej 10 letniej ramy wymianę wszystkich łożysk, wymianę piasty, za tym też często szprych, suportu, tak się mówi, a 1500 z wysyłkami wyjdzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości