Edycja/montaż filmów za free. :)

Borciu
Kontakt:

Edycja/montaż filmów za free. :)

Post autor: Borciu »

Na pewno nie jeden z was chciałby mieć swojego edita , jeśli ktoś poradzi sobie z nagrywkami a nie zna się na edycji i nie ma takiego znajomego , z chęcią pomogę.Zajmuje się animacjami i edycją filmową jakoś drugi rok, jako małą reklamę dodam swój kanał z filmami na youtubie
http://www.youtube.com/user/BorciuStudios
Zachęcam do subskrypcji.Kontakt przez PW , w zależności jak pozwala regulamin mogę podać fb czy gg.Mam nadzieje ze temat zostanie podklejony a może i nawet zrobi się listę edytorów którzy mogą pomóc , pozostawiam to do oceny moderatorom czy administratorom.
Borciu !
dexterns
Kontakt:

Post autor: dexterns »

pw poszło
pixel991
Kontakt:

Post autor: pixel991 »

Mam takie pytanie, jaki edytor jest za free i można za pomocą niego zrobić fajny filmik ? :mrgreen:
Borciu
Kontakt:

chyba żaden , ale prawie każdy ma wersje próbne.Nie będę Ci tu proponował sciągania programów i cracowania ich :mrgreen:
Polecam Ci Sony Vegas , prosty a zarazem ma możliwości.Miałem chyba wszystkie jego wersje i polecam 9.0 pro.
Sam pracuje na Adobe after effects cs6 lecz to wyzsza szkoła jazdy ;p
Borciu !
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

Borciu jeśli działasz jako filantrop nie mam nic przeciw bo ogłoszenie jest "społeczne" gorzej jeśli chcesz za to brać kasę wtedy temat out ;) Bo reklam "zarobkowych" tu nie przyjmujemy.

Mogę prosić o odpowiedź na to pytanie?
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
Borciu
Kontakt:

Z chęcią podziałam społecznie.Jak będę dobry to może kiedyś to do mnie wróci ;)
Borciu !
Michal9999
Kontakt:

Post autor: Michal9999 »

Nie ma na twoim jednym filmiku przypadkiem użytkowników forum? Tak jakoś mię się nhp890 skojarzył :mrgreen:
W ogóle bardzo fajna sprawa jeśli to faktycznie będzie za free, chociaż pewnie większość osób piwo postawi ;)
Kross Level A8 + RS Tora 318SA
http://ujeb.se/wFhyoQgkNANT
Borciu
Kontakt:

ooo , widzę wszyscy jak jedna rodzina :D , tak jest jeździmy razem często :mrgreen:
Borciu !
ODPOWIEDZ