Banshee Scream
Banshee Scream
Witam,
Poszukuje opini na temat ramy Banshee Scream. I czy ma główkę 1.5"? Jak dla mnie to rama w miarę spoko za nieduże pieniądze
Poszukuje opini na temat ramy Banshee Scream. I czy ma główkę 1.5"? Jak dla mnie to rama w miarę spoko za nieduże pieniądze
Banshee Scream
GgG - to zarzut ? Wedlog mnie to zaleta ze na rowerze ktory ma ponad 7 lat, nadal da sie bez obaw jezdzic.
Dodałbym jeszcze krótka, średnio pracująca i stroma na główce. Geometrie lepszą maja współczesne rowery enduro. Prace zawieszenia też.Impus pisze:Uber ciężka, prawie niezniszczalna rama, stara szkoła FR. Do wad należy dosyć wysoki środek suportu. Główka 1,125, ale z racji grubości ścianek może przywodzić na myśl półtoracalówkę
Wszystko kiedyś pęknie. Bawi mnie to przekonanie, że skoro rama była niezniszczalna pierwsze 3-5 lat to juz nigdy nie peknie i po wolnie atomowej zostanie ona i gadajace karaluchy.muras pisze:GgG - to zarzut ? Wedlog mnie to zaleta ze na rowerze ktory ma ponad 7 lat, nadal da sie bez obaw jezdzic.