Siemka. Chciałbym się dowiedzieć, czy istnieją w Warszawie i okolicach jakieś traski do dh, fr?? Od września wyjeżdżam tam na studia, więc chciałbym wiedzieć, gdzie można pośmigać. Dzięki z góry za info pozdro
Od niedawna mieszkam niedaleko stolicy i będąc totalnym noobem w trakcie sponsorowania sobie roweru szukałem jakiś ciekawych miejsc aby wreszcie się nauczyć porządnie jeździć. Znalazłem tylko Bartycką. ;p
Odkopię trochę - mam pytanie. Jak trafić na Bartycką? Gdzie to dokładnie jest? Poskakać trochę podobno można jeszcze na siekierkach tylko tez nie mam pojęcia jak tam trafić.
Swoją drogą bartycka mocno zabłocona czy da się już zjechać?
Zielonka to dla mnie hardkor Ciężko będzie mnie przekonać żebym to poleciał :P
Możesz też pojeździć w Starej Miłosnej, tam jest pare lini mini zjazdowych
O;) a stara miłosna i ta zielonka gdzie jest? Szukam właśnie tras;)
Po raz pierwszy byłem na bartyckiej - całkiem fajnie. Jak na mój poziom - czyli do nauki bardzo fajnie. Choć to nie to co lasek wolski w Krk
Zielonka jest kawałek za warszawą w strone rębertowa, miejscówka jest blisko pkp i ogólnie to znajdź grupe na fb "FR/DH Zielonka "Trojkat"" tam zobaczysz nowopowstałe hopki
Rembertowa.
BTW byłeś na bartyckiej i jak? Dało rade coś skakać czy nadal błotko sie utrzymuje??
Starą miłosną masz tutaj: https://maps.google.pl/maps?saddr=Niezn ... ra=mr&z=17 Na samym szczycie w przeciwną strone do traktu brzeskiego.
Potwierdzam, dzisiaj pojeździłem na barty i warunki super.
Zielonka wcale nie jest dirtowa, hopy nie niosą w góre, to raczej przelotówki. Jak chcesz dirtowe hopy to masz na siekierkach na przeciwko sanktuarium.
Cześć, chciałem oświerzyć temat. Ostatnio przeprowadziłem się do Wawy i teraz szukam miejsc do jazdy, widziałem już na forum informacje o Bartyckiej, Zielonce i Starej Miłosnej, teraz będę chciał je sukcesywnie sprawdzać. Pytanie do Was czy polecacie coś jeszcze? Może na północy Warszawy/Legionowo/Wieliszew/Jabłonna?