extremebits.org
-
- Kontakt:
To jak da rade to ja bym prosił - mam coś ze 30GB filmow MTB tak że jest co seedować, a coś nowego by sie obejrzało :}
OLCZAKSTER@GMAIL.COM
OLCZAKSTER@GMAIL.COM
Re: extremebits.org
Podeśle ktoś zaproszenie, nie logowałem się na poprzednie konto ponad rok i chyba jest usunięte, jeśli ktoś ma i może podesłać rockstar18@wp.pl
to nie przez brak logowania tylko przez brak seedowania i sietowe ratio konta znikają.bastek135 pisze:Podeśle ktoś zaproszenie, nie logowałem się na poprzednie konto ponad rok i chyba jest usunięte, jeśli ktoś ma i może podesłać rockstar18@wp.pl
proszę uprzejmego forumowicza o zaproszenie
Wielkie dzięki! mail dh888@wp.pl

tez bym prosił:
rockstar18@wp.pl
rockstar18@wp.pl
Chłopaki może inaczej:
Każdy kto chce żeby mu zaproszenie zapodać ma sobie zorganizować u kogoś 3333pkt karmy bo tyle "kosztuje" jego zaproszenie. Przesyłacie je komukolwiek kto ma konto.
Na pewno macie kumpli którzy posiadają konta i "użyczą" wam taką ilość.
Wtedy problemu z zaproszeniami nie ma no poza tym, że muszą się znaleźć 3 osoby
Każdy kto chce żeby mu zaproszenie zapodać ma sobie zorganizować u kogoś 3333pkt karmy bo tyle "kosztuje" jego zaproszenie. Przesyłacie je komukolwiek kto ma konto.
Na pewno macie kumpli którzy posiadają konta i "użyczą" wam taką ilość.
Wtedy problemu z zaproszeniami nie ma no poza tym, że muszą się znaleźć 3 osoby

Oj chłopaki Chłopaki... Lenie z was straszne !!!!!!!
Cytuję :
"Sign up!
We will be opening the sign ups for the weekends starting this weekend and further on! This means you can let your friends in easily just by telling them to go to the sign up page! The sign up will be open for a yet to be determined time. This is NOT permanent!"
To jest post z 10 kwietnia. Wystarczyło wejść w weekend na stronę i są otwarte zapisy;) Czajcie się na następny
Cytuję :
"Sign up!
We will be opening the sign ups for the weekends starting this weekend and further on! This means you can let your friends in easily just by telling them to go to the sign up page! The sign up will be open for a yet to be determined time. This is NOT permanent!"
To jest post z 10 kwietnia. Wystarczyło wejść w weekend na stronę i są otwarte zapisy;) Czajcie się na następny

Slavvduro