Najlepsza korba świata

emil
Kontakt:

Post autor: emil »

znacie sie na korbach tyle co moja praprababcia na fizyce kwantowej .Są w stanach zaje.. korby ale wy ich nie zobaczycie bo żyjemy w kraju 3 k..a świata i żadko kogo na nie stać a pozatym nawet jeżeli byłyby dostepne w polsce to predzej zeżarł bym paczke gwóstków niż napychał kabze dystrybutorom(nie muwie o wigwamie)niż coś od nich kupił.wam radze to samo
popierajmy wałęse może załatwi pierd..... wizy.ALLELUJA
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

nie bierz nigdy wiecej jak 30. 30 to spoko porcja i masz faze 8 godzin ale największa korba jest po fiolecie ^^.
GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

[quote="emil"]znacie sie na korbach tyle co moja praprababcia na fizyce kwantowej .Są w stanach zaje.. korby ale wy ich nie zobaczycie bo żyjemy w kraju 3 k..a świata i żadko kogo na nie stać a pozatym nawet jeżeli byłyby dostepne w polsce to predzej zeżarł bym paczke gwóstków niż napychał kabze dystrybutorom(nie muwie o wigwamie)niż coś od nich kupił.wam radze to samo
popierajmy wałęse może załatwi pierd..... wizy.ALLELUJA[/quote]

kolego... wiem co pisze, poniewaz mam ta korbe... zlamalem na niej z 20 pakietow, a kwadracik jest dokladnie w takim stanie jak ja kupowalem. moim zdaniem jest duzo, duzo lepsza od wszystkich rece face'ow...
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

bum bum bum bumbum buuumer :] a moze cosik sie zwiesi jak to bylo ze znajomym mojego zn ajmego przez 4miechy nie wychodzil z domu a na poczatku ganial pasy na ulicy ............. serio :> ale to byl kwas bleeeeeeeeee
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Looka MKNX
Kontakt:

Post autor: Looka MKNX »

Chyba zaczne Was wkur...iac i pozakladam watke "Co jest najlepsze..." dla kazdej czesci w rowerze. Szkoda, ze te forum ma tak ograniczone mozliwosci modowania, bo juz dawno temu watkowi nalezalo sie zamkniecie. No chyba, ze lubimy toczyc dyskusje prowadzace do nikad...
http://tiny.pl/8mm
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

*****...poprostu ręce opadają.
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

p.s.
to było do Lucid'a
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
TIC
Kontakt:

Post autor: TIC »

ja mialem race face turbine lp i to jest gowno okropne dalem za nie kiedys 890zl i nawet mi ichn ie chcieli wymienic a maja dozywotnia gwar, po 6 miesiacach czekania dostalem jedno nowe ramie, 3 miesiace jazdy i nastepne ulegly znowu ok 6 miesicy czekania z wielkimi problemami dopstalem jedno nowe ramie, potem ok 2 miesicy i korby poszly sie paść popekaly kolo mocawania pedalow i przy kwadracie rf to gowno starszne i marny dystrubutor nijaki pan Michal z krakowa. teraz mam rpm za 250zl i ja zajebiste ciezkie i mocne jak narazie i inserty w korbachs ie trzymaja polecam takie a od rf z daleka sie trzymac
.::TIC::.
DM FR 4 - http://www.pinkbike.com/photo/854158/
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

A co z Shimano Saint ?
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

[sorry za offtopic]

sedrik wzajemnie, nie wiesz o co chodzi to sie nie wpiedralaj...

agressor nie wiem jakie macie ze 8 godzin trzymaja...u nas normalnie to góra 3-4 godziny
BLADY
Kontakt:

Post autor: BLADY »

Jak dlamnie to fuuna
ODPOWIEDZ